Arboretumwandeling - 'Een wereldreis rond bomen’

Begeleide uitstap of rondleiding

Het Geografisch Arboretum van Tervuren ontspant je bij elke ademhaling, het is een zuurstoffabriek met een exotisch tintje, het bezorgt ons stiltemomenten en, in dit seizoen, flink wat herfstkriebels.

Door dit bosarboretum wandel je door met je handen te kijken, met je ogen te voelen en de kalmte van de natuur te ontdekken.

Onder de deskundige begeleiding van de gidsen ontdekken we de meest typerende bomen die we op de oost- en westkust van de Verenigde Staten en in de bossen van Canada terug vinden. Daarbij gebruiken we tenvolle onze zintuigen.

Jeugdige muzikanten begeleiden de groep. Zij onderbreken regelmatig het stiltemoment in het arboretum met een aantal aangepaste muzikale momenten.

Deze educatieve wandeling leiden we binnenkamers in, met een korte toelichting en mooi beeldmateriaal uit de te bezoeken regio’s in het arboretum. Ook in de zaal delen de muzikanten hun rijke muzikale traditie met ons.

NATURA Zoniën bestaat dit jaar 40 jaar. Ook dat kunnen we aan ons zo maar niet voorbij laten gaan. We zetten dit kort in de kijker.

Kortom. Een namiddag vol passie voor mooie bomen, prachtige muziek en een unieke natuur. Zeker niet te missen.

Gesproken talen : Nederlands

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

drie-taaliconen
Je begrijpt vrij veel Nederlands en kan ook iets vertellen. Meer info
Waar
Verschillende locaties in Woluwe Verschillende locaties in Woluwe 1150 Sint-Pieters-Woluwe
Wanneer
This event is finished.
Leeftijd
6
Prijs
€ 5,0 Basistarief: 5,00 €; Kinderen: 2,00 €; Categorie 1: 2,00 €
Reservatie
0471/770 712
Organisatie
Contact
naturazonien@hotmail.be
Phone: 0471/770 712
Sleutelwoorden