Babbeluurtje: De Bib nodigt uit

Lezing of congres
Ben je op zoek naar de geknipte activiteit voor jouw kind? Heb je tips die je met andere ouders wil delen? Of heb je gewoon zin om ervaringen uit te wisselen of Nederlands te oefenen? Spring dan zeker eens binnen! Elke 1ste zaterdag: Welkom voor een leuke babbel. Elke 3de zaterdag: voorleesuurtjes in de bib om 10u30 en om 11u30

Elke zaterdagvoormiddag ben je welkom in de gezellige babbel- en speelhoek. Ben je op zoek naar de geknipte activiteit in het Nederlands voor jouw kind? Heb je tips voor hoe je je kind ondersteund bij zijn of haar schoolwerk die je met andere ouders wil delen? Of heb je gewoon zin om kennis te maken met andere ouders en ervaringen uit te wisselen? Spring dan zeker eens binnen! En breng je kroost gerust mee, voor hen staan er spelletjes klaar.

Elke eerste zaterdag van de maand kunnen de ouders die willen "Nederlands oefenen met Sonia", elke derde zaterdag voorziet de bibliotheek een voorleesuurtje en soms nodigen we een gastorganisatie, zoals De Gezinsbond, Baobab of Hopon, uit voor een speciale sessie.

Praktische informatie

drie-taaliconen Deze activiteit is ook interessant als je soms nog fouten maakt of wat hulp nodig hebt.
Waar
GC Nohva Peter Benoitplein 22 1120 Neder-Over-Heembeek
Wanneer
27/04 om 10:30
Prijs
gratis
Organisatie
Contact
Sleutelwoorden