Baboes

Recreatiedomein of centrum

Baboes, een oase voor kinderen in hartje Brussel. Brussels allerkleinsten (0+) kregen hier een eigen plek in het hart van de stad waar ze, vergezeld van een ouder, grootouder of oppas andere kinderen en volwassenen kunnen ontmoeten.

Bij BABOES kunnen kinderen spelen, stapjes zetten of gewoon zalig niets doen. De grote mensen zijn er in de mogelijkheid de drukte van de stad even te vergeten bij een kop koffie, wat te kletsen met andere ouders en samen met hun kind zijn of haar steeds groter wordende wereld te ontdekken. Veel mag, weinig moet. Zo moet niet worden ingeschreven, dient niet te worden betaald en komt en gaat men wanneer men dat zelf wil.

Aanbellen en binnenwaaien: C'est simple comme bonjour.

Tijdens een bezoekje aan baboes zijn steeds twee begeleiders aanwezig. Bezoekers krijgen van hen de ruimte. Hoe deze wordt ingevuld bepalen de kinderen en hun ouder of verantwoordelijke grotendeels zelf. Er moet niet altijd binnen de lijntjes worden gekleurd. Zowat het enige wat van de volwassenen wordt gevraagd, is dat ze ten allen tijde bij hun kind(eren) blijven.

Praktische informatie

Waar
Baboes Vlaamsesteenweg 161 1000 Brussel
Wanneer
  • Dinsdag - donderdag van0:00tot0:00
  • Zaterdag van0:00tot0:00
Prijs
gratis
Organisatie
Baboes
Contact
baboes@opvoeden-in-brussel.be
Phone: +32(0)22190915