Blauwe Lotus reeks - online yoga cursus

Cursus of workshop

Een reeks van Kundalini Yoga geïnspireerd op de symboliek van de mysterieuze Blauwe Lotus

De inspiratie voor deze reeks komt van de Blauwe Lotus, de bloem uit het oude Egypte met rijke medicinale eigenschappen. Eén daarvan is dromen tot bewustzijn brengen en dromen we niet allemaal samen onze nieuwe wereld? Het is een 'uplifter' van hartsbewustzijn en intuïtie en houdt een hoge vibratie. Haar wortels groeien onder het wateroppervlak in de modder en reiken vanuit de densiteit, het onbewuste naar de zon om in het licht te bloeien.

De reeks bestaat uit modules, er is een module met de basics van kundalini yoga (mocht het je eerste reeks zijn of je eens een herhaling wil), een module voor vrouwen, een module met opwarmingen specifiek voor deze reeks, 10 kriya's voor 10 weken lang en nog langer te herbekijken als je wenst. Meditatie's, een yoganidra en een bonusmodule met oefeningen om je zenuwstelsel te reguleren, want de Blauwe Lotus staat ook voor diepe ontspanning.

Hoe gaat het in zijn werk?

Via onderstaande link kom je op het platform van de online cursus, dan zie je 'Create a new account', waar je je naam, emailadres en een wachtwoord kan invullen. Dan zal je de cursusinhoud kunnen bekijken alsook de preview video.

https://katrien-s-school-82ab.thinkific.com/courses/blauwe-lotus-reeks

Erna kan je kiezen of je via dit platform inschrijft en betaalt (enkel kredietkaart) of je kan ook 125€ overschrijven op mijn rekeningnummer BE62 7310 1827 3761 met als vermelding 'je naam + Blauwe Lotus reeks', dan voeg ik je manueel toe.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Waar
online nvt 1000 Brussel
Wanneer

tot

Prijs
€ 125,0 Basistarief: 125,00 €