BoemBoum

Eten en drinken
Tijdens de jaarlijkse autoloze zondag wordt de volledige Kerkstraat omgetoverd tot een gezellig parcours met allerhande speeltuigen met rare namen als de Dragobus, de spetterspeelmachine, de videogamebike en de sappentrapper. Jongeren kunnen terecht op de speelplaats van de Sint-Albertusschool voor initiaties in freerunning en/of om op enkele rampen met BMX en Step enkele gewaagde tricks uit te proberen.


In De kroon kan je terecht voor het Repair Café dat voor die dag uitsluitend uit fietsreparateurs zal bestaan onder deskundige begeleiding van een professionele fietsenmaker en Dkantine wordt voor de gelegenheid een Bicycle bar waar je elkaar kan uitdagen voor een koers op rolletjes.
Daarnaast kan je allerlei nieuwe vormen van mobiliteit komen uittesten zoals de OneWheel, de Segway en de elektrische step en is er een rustzone in de tuin van de bibliotheek met hangmatten, reuze spelen en een Blote voeten parcours. De allerkleinsten mogen in de fontein achter De kroon eendjes komen vangen.
Als het allemaal wat ver lijkt kan je met de Kleinste Taxi ter wereld van de ene kant van het festivalterrein naar het andere en dit allemaal onder het alziend oog van onze 2 agenten 7,5 en 7,5.

Praktische informatie

één-taalicoon Deze activiteit is ook interessant als je geen of niet zo veel Nederlands spreekt.
Waar
GC De Kroon J.B. Vandendrieschstr. 19 1082 Sint-Agatha-Berchem
Wanneer
This event is finished.
Prijs

gratis

Organisatie
Contact
Sleutelwoorden