Bouwen aan de zomer

Eten en drinken
Tijdens Bouwen aan de Zomer van Sint-Joost bouwen kinderen, jongeren én volwassenen samen aan een dorp in het Sint-Franciscuspark: hutten, tenten, een brug, een standbeeld, een speeltuin. En er zijn mensen die helpen.
Er is ook een buvette, een terras, een bibliotheek, een keuken, een oven, een barbecue en een podium.

Vandaag kan je om 14:00 deelnemen aan een Italiaanse percussie workshop van Nisia. Daarna geven ze om16:00 het beste van zichzelf tijdens een optreden. Kom langs en geniet van het gezellig kunnen zitten en andere ontmoeten. Proeven van Nisia kan je hier doen: https://www.youtube.com/watch?v=Z0C1JBBVuEc

Nisia is ontstaan uit de ontmoeting tussen twee heel verschillende muzikale werelden: die van de traditionele Zuiditaliaanse muziek en die van de Europese jazz en folk. Die ontmoeting leverde een boeiend repertoire op dat rijk is aan emotie, humor, passie en vreugde.
Emanuela Lodato (zang en percussie) en Vincent Noiret (contrabas) laten zich inspireren door oude muzikale en ritmische tradities uit Sicilië, Calabrië en Campania. Ze creëren een eigen stijl waarin plaats is voor herinterpretaties, nieuwe composities en fusion. Hun muziek is als een eeuwenoude olijfboom met de wortels diep in de grond en de taken in de lucht.

Praktische informatie

twee-taaliconen Deze activiteit is ook interessant als je nog niet zo goed Nederlands durft praten.
Waar
Sint-Franciscuspark Groenstraat 50 1210 Sint-Joost-Ten-Node
Wanneer
This event is finished.
Prijs

gratis

Organisatie
Contact
Sleutelwoorden