Coderdojo

Cursus of workshop
De volgende Coderdojo van dit jaar vindt plaats op zaterdag 2 maart van 10u30 tot 13u30! Je kan deelnemen tussen 10 en 16 jaar. Leer alles over websites, games, apps en software en ga er onmiddellijk mee aan de slag. Schrijf je in en krijg het programmeren onder de knie samen met vrijwilligers en leeftijdsgenoten!

Ben je ?jonger dan 12 jaar dan word je het best begeleid door (een van) je ouders. Je ouders hoeven niet de hele tijd aanwezig te zijn, maar moeten wel in de buurt blijven zodat we?hen kunnen contacteren. We appreciƫren het als ouders een halfuur voor het einde van de Dojo terugkeren om het toonmoment mee te maken en de vrijwilligers achteraf wat te helpen bij het opruimen.

Je dient te beschikken over een laptop. De coaches zullen ervoor zorgen dat alle benodigde software geĆÆnstalleerd zal worden of zullen je vooraf laten weten als je iets specifieks nodig hebt. Heb je echt geen laptop, geef dit aan en dan zal CoderDojo proberen een draagbare computer te voorzien.

Deelnemen is gratis, maar inschrijven is verplicht. Dit kan via https://www.coderdojobelgium.be/nl/praktisch/inschrijven

Meer info op www.coderdojobelgium.be.

Praktische informatie

twee-taaliconen Deze activiteit is ook interessant als je nog niet zo goed Nederlands durft praten.
Waar
Bibliotheek Anderlecht Sint-Guidostraat 97 1070 Anderlecht
Wanneer
This event is finished.
Prijs
gratis
Organisatie
Bibliotheek Anderlecht
Contact
bibliotheek@anderlecht.brussels
Phone: 02 523 02 33
Sleutelwoorden