De Levende Bibliotheek

Lezing of congres

Spring binnen in de Levende Bibliotheek en voer een persoonlijk gesprek met Levende Boeken. Dat zijn stuk voor stuk mensen die op een bepaald moment in hun leven geconfronteerd werden met vooroordelen. Mensen, bovendien, die je in het dagelijkse leven misschien niet snel te spreken krijgt: de (ex)-Alcoholist, de Homoseksuele Vrouw, de Dochter van de Kolonisatoren, de Moeder van een Jongere die naar Syriƫ vertrokken is, de Part-Time Psychoticus, de Verbannen Missionaris...

Ga in gesprek en stel vragen zonder taboes in een vriendelijke en veilige omgeving. Maak kennis met de mens achter het verhaal.

Hoe werkt het?

De Levende Boeken spreken verschillende talen. De dag zelf is een catalogus beschikbaar waaruit je kan kiezen. Inschrijven op voorhand is niet nodig. Je komt en gaat wanneer je wil. Elk gesprek duurt ongeveer 30 minuten en vindt plaats in open lucht, met respect voor alle maatregelen.

Wat is Brussels City of Stories?
Iedereen heeft een verhaal. Brussel, met al zijn talen en culturen, gonst ervan. Om die verhalen te delen en te doen weerklinken in alle 19 gemeenten, is er Brussels City of Stories, een groot samenwerkingsproject van culturele en sociale organisaties. Laat je verrassen door grote en kleine verhalen, bijzondere ontmoetingen en tal van activiteiten. Vijf dagen (gespreid over lente en zomer), helemaal gratis, in de straten van Brussel.

Gesproken talen : Engels, Frans, Nederlands

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Waar
Muntpunt Munt 6 1000 Brussel
Wanneer

tot

Leeftijd
6
Sleutelwoorden