(Dis)placed Interventions - Elly Van Eeghem

Theatervoorstelling
“Samen maken we de stad!” Het is een motto dat je vaak hoort terugkeren bij burgerinitiatieven, politici, urbanisten, projectontwikkelaars… Maar hoe doe je dat? Wat zien we gebeuren in onze steden en woonomgevingen, en hoe gaan we daarmee om? Wat maakt een gemeenschappelijke omgeving tot een publieke ruimte?
In (Dis)placed interventions prikkelt Elly Van Eeghem je verbeelding met videobeelden, stemopnames, muziek en kleurrijke projecties. Het materiaal verzamelde ze de afgelopen jaren in verschillende wijken in Gent, Parijs, Berlijn en Montreal. Samen met  buurtbewoners, schoolkinderen en verwante makers zette ze er verschillende projecten op poten. Ga mee op deze trip langs wat een stad is en kan zijn – en laat je verwonderen, verwarren en inspireren over de ruimtes die we met elkaar delen.
• Elly Van Eeghem maakt video’s, foto’s, acties en installaties in de publieke ruimte, en is gefascineerd door stadsontwikkeling en door de verhouding tussen plan en werkelijkheid. Ze is één van de stadsresidenten van de Vooruit en geeft les aan KASK School of Arts.

Praktische informatie

Waar
Kaaistudio's O-L-V van Vaakstraat 81 1000 Brussel
Wanneer
This event is finished.
Prijs

€ 14,0

Kansentarief met Paspartoe Brussel: € 2,0

Normaal
Organisatie
Contact
info@kaaitheater.be
Phone: 02-201.59.59