Eat n' Beats Session: Beat Showcase, DJs and Pizza

Concert
6e seizoen van Bedroom Beats in Bonnefooi!

Aanstaande zondag 22 september starten we het 6e seizoen van de Bedroom Beats in Bonnefooi.

Dit hebben we voor je klaar staan:

1 - EAT N 'BEATS SESSION
Van 20:00 tot 21:00 uur

VOOR PRODUCERS/BEATMAKERS:
Breng je beats mee op een USB (RCA-uitvoer) zodat ze kunnen worden afgespeeld en gedeeld.

Tijdens de sessie selecteren we uit de beatmakers iemand voor een showcase tijdens onze volgende sessie op 20 oktober 2019 in Bonnefooi!

VOOR IEDEREEN
Kom langs voor een stuk GRATIS pizza en luister naar nieuwe en unreleased beats van elektronische en hiphopartiesten

2 - LIVE BEATS SHOWCASE
Van 21:00 tot 22:00 uur

Elke maand nodigen we Beatmakers uit voor een live showcase. Voor de eerste sessie van het 6e seizoen nodigen we één van onze eigen beatmakers uit:

[DNTKNW]
Francesco aka FRamps aka DNTKNW is een DJ, beatmaker en geluidstechnicus uit Italië, gevestigd in Brussel sinds 2010. Nadat hij een vroege passie voor muziek koesterde, begon hij zijn eerste platen in zijn vroege tienerjaren te draaien, met zijn stijl vooral gericht op techno, minimal en tech-house. Door naar België te verhuizen, kreeg hij toegang tot muziekstijlen en ontdekte hij artiesten die hem totaal onbekend waren. Het was toen dat hij diep inging in de beatmaking en sampling-cultuur. Sindsdien is zijn grootste passie het kopen van oude vergeten vinyls, en ze om te vormen tot nieuwe instrumentals. Zijn meest recente project is DNTKNW, waarin hij zowel nieuwe, onuitgegeven beats als volledig nieuwe prods uitbrengt.

Zijn eerste optreden onder deze naam was op 10 december op Bruzz (RE:Fresh) als vertegenwoordiger van het Bedroom Beats collectief. Van meer boombap- en hiphopbeats tot meer elektronische geluiden zoals garage, bas en house. Zijn grootste invloeden komen van artiesten als Flying Lotus, J Dilla, Onra, Burial, Four Tet en nog veel meer. Zijn dj-sets zijn vaak erg eclectisch en doorlopen veel stijlen, van meer relaxte vibes zoals jazz en soul tot meer funky en dansbare knallers zoals house en hiphop.

Meer info: https://soundcloud.com/fradntknw

3 - DJ-SETS
Van 22:00 tot 24:00 uur

Om het helemaal af te ronden hebben we DJ's-sets van onze crewleden en vrienden.

[DJ Bambooh]

Resident DJ bij Bedroom Beats. Bambooh is een in Brussel gevestigde DJ en producer uit Barcelona. Hij heeft verschillende EP's en singles uitgebracht met Vinyl Boutique, een label dat alleen voor vinyl is gespecialiseerd in micro-editie en dat hij heeft helpen creëren.

Meer info: www.djbambooh.com

[72 Soul]

aka Souldrifta, aka Pierre Citron, aka Lazy Rebel. Vele namen maar altijd onder de gemengde deler: Soul. Hij organiseert elke maandagavond de radioshow Re:Fresh met o.a. DJ Odilon op Bruzz.be.

Meer info: https://soundcloud.com/lazyrebel

Over ons:

De beat scene van Brussel wordt groter, maar blijft vaak verspreid en ongekend. Bedroom Beats wil jonge producers promoten en aankomende beatmakers de kans geven om buiten de muren van hun slaapkamer hun producties met de wereld te delen.

Onze missie is om (elektronische) producenten aan het begin van hun carrière te promoten, te motiveren en te inspireren. We genieten van vele elektronische muziekgenres: van beats, hiphop, basmuziek, trap en post-dubstep tot footwork, door opkomende Brusselse en Belgische beatmakers.

Gesproken talen : Engels

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Waar
Café Bonnefooi Steenstraat 8 1000 Brussel
Wanneer
This event is finished.
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €