Endz - Annabel Lee

Concert

ENDZ :
Het Belgische Endz is een groep rond Fabrice 'Fabiola' Detry, loïc b.o. et Kevin P ((ex-)leden van Austin Lace, Flexa Lyndo en He Died While Hunting). Met hun superband presenteren ze muziek die evenzeer een throwback naar de nineties is, als futuristisch klinkend gegekscheer.

Invloeden van Pavement, Flaming Lips, Ariel Pink en Yo La Tengo komen samen in een sound die al eens durft te verbazen. Stemmen gaan verloren in wolken van shoegaze, bassen grooven en schieten onverwachte richtingen uit en de percussie verdeelt zijn tijd tussen slaan en zalven. In de Botanique stellen ze hun nieuw album voor!

Annabel Lee:
Het garage-popproject Annabel Lee werd in 2016 gevormd in Brussel rond de innemende Audrey Marot. Op hun eerste ep "Wallflowers" (verschenen via Luik Records) deed de band zowel dansen als melancholisch wegmijmeren dankzij de dromerige stem van Audrey, die doet denken aan de Australische Courtney Barnett en het Californische duo Best Coast. Ondertussen heeft Audrey de betere leden uit de lokale rockscene verzameld om nieuw materiaal in te blikken, dat wordt voorgesteld op la Rotonde.

Praktische informatie

Waar
Botanique Koningsstr. 236 1210 Sint-Joost-Ten-Node
Wanneer
03/06 om 20:00
Prijs
€ 17,5 Basistarief: 17,50 €; Voorverkoop: 14,50 €
Reservatie
+32 (0)2 218 37 32
Organisatie
Contact
info@botanique.be
Phone: +32 (0)2 218 37 32
Sleutelwoorden