Familie parcours op de Kunstberg

Fiets- of wandelroute
Het routeboekje, samengesteld door Bernadette De Vischer, kunsthistorica, stelt een wegbeschrijving voor van ongeveer 1u30, ineens te doen of in meerdere dagen, je doorkruist zo de Kunstberg van beneden naar boven.

Aan de hand van fotos en reproducties, vragenlijstjes en interactieve spelen geeft het routeboekje uitleg over de verschillende culturele plaatsen. Je wordt ook uitgenodigd om je eigen boekje van de Kunstberg te creëren: je kan noteren wat je leuk vond, de plaatsen die je opnieuw wilt bezoeken of de ideeën die dit parcours je geeft.

Dit parcours is een ware ontdekkingstocht voor jong én oud. Het begeleidende boekje omvat opdrachten gericht tot kinderen vanaf 6 jaar.
Praktische informatie

De prijs
15 EUR : Familiepass (max. 2 volw. + min. 1 kind jonger dan 13 jaar) + 1 routeboekje geeft toegang tot de deelnemende instellingen (hierboven vermeld), met uitzondering van de Koninklijke Bibliotheek en het Paleis voor Congressen. Geldigheid : 6 weken (ingaande bij het eerste bezoek). Elke bijkomende persoon betaalt per instelling.
3 EUR : enkel het routeboekje; te koop in de bookshops van het Paleis voor Schone Kunsten, het BELvue museum, het mim en de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België.

Waar de Familiepass kopen?
Bij het bespreekbureau van de BELvue museum, de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België en het Muziekinstrumentenmuseum.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Waar
Kunstberg vzw Naamsestr. 10 1000 Brussel
Wanneer
  • Dinsdag - zondag
Leeftijd
6
Contact
info@kunstberg.com
Phone: +32 2 5636326
Sleutelwoorden