Familieworkshop keramiek

Cursus of workshop

Willen jullie samen iets nieuws leren? Volg dan op 27/02 deze workshop keramiek. Veilig thuis voor de computer maar wel met de begeleiding en het keramiekmateriaal van een professional. Dat is het recept voor een topzaterdagnamiddag.

Maak samen met je kind(eren) thuis 2 decoratieve kommetjes voor snoepjes, chips of gevonden schatten.
Je leert in een instructievideo de basis en gaat nadien tijdens een live online workshop samen met keramiste Petra aan het werk.
Hoe gaat dat in zijn werk? Een box vol nodig materiaal (klei, spateltjes, glazuur, etc.) kan je de dagen voordien ophalen in JC Aximax of GC Ten Noey. Op zaterdagnamiddag bekijk je de instructievideo en leg je al het materiaal klaar. Heb je je schort aan en sta je klaar? Dan zetten we de computer aan en maken kennis met keramiste Petra. Een uur lang zal zij jou helpen bij het creëren van de perfecte kommetjes. Je kommetjes moet je nadien terugbrengen naar Aximax/Ten Noey en worden gebakken in een professionele keramiekoven alvorens je ze terug kan ophalen. Dit verzekert stevige kommen en een waterdichte glazuurlaag zodat je ze voor allerhande doeleinden kan gebruiken.

Gesproken talen : Nederlands

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Waar
Jeugdcentrum Aximax J.W.Wilsonstraat 19 1000 Brussel
Wanneer
This event is finished.
Leeftijd
3
Prijs

€ 20,0

Kansentarief met Paspartoe Brussel: € 5,0

Basistarief: 20,00 €
Organisatie
Contact