HALLO FAMILIE (8+) Maas Theater en Dans

Theatervoorstelling
>>>>>> DE VOORSTELLING
(vanaf 8 jaar)

Over ouders en andere wonderlijke wezens
Het is druk in huis. Vader en moeder vieren feest, oma is op bezoek om op te passen. De nacht is lang en jij kan niet slapen. Maar dit avontuur lijkt wel een droom, met poppen die tot leven komen, een woeste zee in je slaapkamer en een buurman die verandert in een ijsbeer. En wie is toch dat groene mannetje? Hierna ga je heel anders naar je familie kijken.

Hallo familie is een wonderlijk warme voorstelling, een cartooneske optocht met veel grappige en onverwachte gasten. Via de ogen van een kind zie je een familie die steeds vreemder en vrolijker wordt. Een dromerige dans- en theatermix van de makers van Liefde. Liefde won de Gouden Krekel 2017 en was genomineerd voor de VSCD Mimeprijs. “Herkenbaar, aanstekelijk en bovenal hartverwarmend” aldus de Mimejury. Nu kiest Merkx voor het thema familie, een terugkerend thema in haar werk.


>>>>>> ROND DE VOORSTELLING
Workshop Maskers Maken
&
Professioneel Polaroid Portret

In Hallo familie veranderen de acteurs in dieren, poppen of andere wezens. Vaak doen ze dit door een masker op te zetten.
Wil jij ook een masker maken? Niet getreurd dan als je te jong bent voor de voorstelling, want terwijl jouw familie in de zaal zit, mag jij je uitleven in het café met de Workshop Maskers Maken.
Na de voorstelling kan iedereen aanschuiven bij de workshop en kun je met de hele familie een Professioneel Polaroid Portret laten schieten.

>> gratis - maar vooraf inschrijven via info(at)bronks.be.

Praktische informatie

twee-taaliconen Deze activiteit is ook interessant als je nog niet zo goed Nederlands durft praten.
Waar
BRONKS Varkensmarkt 15-17 1000 Brussel
Wanneer
This event is finished.
Leeftijd
9
Prijs

€ 12,0

Kansentarief met Paspartoe Brussel: € 2,0

Basistarief: € 12,00; Kinderen: € 8,00; Categorie 1: € 10,00
Contact
info@bronks.be
Phone: +32 2 219 99 21
Sleutelwoorden