Jeremy Wade The Battlefield Nurse

Concert
Met zijn drag alterego vraagt Jeremy Wade hoe we zorg kunnen emanciperen voor de toekomst als antwoord op sommige zeer urgente problemen van vandaag. Daarvoor bouwt The Battle Nurse haar Future Clinic For Critical Care, een performatief forum om samen met theoretici, maatschappelijk werkers, zorgverleners, mensen die zorg ontvangen én het aanwezige publiek te speculeren over de toekomst van zorg. De FCCC is een doorlopende reeks en organiseerde o.a. al een driedaags symposium in Berlijn in 2017 en drie edities in Zurich in 2018.

Jeremy Wade is een Amerikaanse danser en choreograaf die woont en werkt in Berlijn. Zijn werk is even lichamelijke als conceptueel en onderzoekt queer en feministische manieren om de maatschappij mee vorm te geven. Drie weken na deze opening lecture brengt Jeremy Wade zijn performance The Clearing naar Beursschouwburg voor de Belgische première.

Waar The Battlefield Nurse ons WE LOVE YOU programma opent, zal Drag Mother het uiteindelijk weer afsluiten. Zo omarmen deze twee zorgfiguren het hele programma in een moederlijke omhelzing.

Deel van ‘We Love You’, een multidisciplinair programma on love beyond the romantic and the self - sep oct nov dec 2019.

futureclinic.org
instagram.com/the_battlefield_nurse 

in en out, in het Engels.

Praktische informatie

Waar
Beursschouwburg Auguste Ortsstraat 20 28 1000 Brussel
Wanneer
This event is finished.
Prijs

gratis

Organisatie
Sleutelwoorden