Les rencontres Inana

Festival
Uw deelname aan het festival draagt ​​bij aan de ontwikkeling van INANA-activiteiten, zodat we vandaag samen nieuwe oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen kunnen blijven creëren!

OP HET PROGRAMMA:

Kunstworkshops: De kunst van het binden
Van 10.00 tot 12.30 uur: Poëtisch schrijven / slam - Tekenen - Schilderen - Clown / Beweging
Van 14 tot 18 uur: zeefdruk - kleine handjes grote prints (gravure) - Un pas en avant (samenwerkingsspel) - Tekenen - schilderen - Clownbeweging

Opening van de tentoonstelling - Integr’Art
18:00 uur: Opening in aanwezigheid van 4 kunstenaars die deelnamen aan het Integr'Art-project in Griekenland en Frankrijk.
Het Integr’Art-project werd geboren in Griekenland in de context van vluchtelingenkampen. Deze Integr'Artitinérante-tentoonstelling presenteert vandaag collectieve kunstwerken geproduceerd door meer dan 50 vluchtelingen en lokale kunstenaars uit 15 verschillende landen. Ze werkten samen aan kwesties van sociale integratie, met name in de context van hedendaagse migratie. Ze stellen ons vragen en vragen over de fundamentele thema's opvang, opvang, inclusie en de relatie die we met elk van hen hebben.

Culinaire reis
12.30 uur: "The Creative Canteen" - een unieke maaltijd bereid door een wereldchef met de jongeren van M.J. la Clef
18:00 uur: een wereldbuffet geserveerd tijdens de opening

Gedurende de dag zullen we de mogelijkheid hebben om gerechten te proeven die in samenwerking zijn bereid tussen chef-koks uit verschillende landen van de wereld die in Brussel wonen en jongeren uit de GM van La Clef.

Jamsessie - Open reis
20:00 uur: Jam Session - podium open voor muzikanten

Vanaf 20:00 uur is de H. Clark-ruimte van de Senghor open voor muzikanten (en hun publiek). Kunstenaars-muzikanten uit de Brusselse scene en uit andere landen worden uitgenodigd om elkaar te ontmoeten via hun muziek en samen te resoneren met de kleuren, vormen, bewegingen van de werken van Integr'Art en die in creatie.

Gesproken talen : Engels, Frans

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Waar
CC Etterbeek - Espace Senghor Steenweg op Waver 366 1040 Etterbeek
Wanneer

tot

Leeftijd
9
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Reservatie
486323112
Sleutelwoorden