Marc Brillouet vertelt…

Lezing of congres
Zelfs in deze coronatijd weet voormalig VRT producer-presentator Marc Brillouet zich in zijn thuisstudio verstrooienden nuttig bezig te houden. Die verplichte anderhalve meter afstand en zovele kilometers verder, weet hij makkelijk te overkoepelen door voortaan via zijn microfoon honderden verhalen met u te delen die hij de voorbije decennia heeft verzamelden vaak persoonlijk beleefd. Marc kan daarvoor niet alleen een beroep doen opzijn gigantische discotheek, maar ook op de vele interviews die hij in de loopvan zijn carrière heeft ingeblikt, alsook op de stapels info die hij onderweg heeft opgestoken.

De voorbije jaren heeft Marc inVlaanderen een rist voordrachten gegeven met als invalshoek ""muziekverhalenvan toen voor oren van nu"". Vaak vroeg het publiek hem achteraf waar zedie info konden terugvinden. Covid-19 inspireerde en motiveerde Brillouet om daar nu een gevolg aan te geven door voortaan op een gezellige en onderhoudende manier te keuvelen en te mijmeren over al die iconische hits en hun legendarische uitvoerders. Wie Marc nog kent van zijn Radio 2 - programma's "Hitriders","De Lage Landen" en "Funiculi Funicula", weet dat hij altijd met een brede muzikale kennis en smaak heeft samengesteld en gepresenteerd, en dat ook nu zo wil volhouden.

Leun gezellig achterover en genietop een ontspannen manier van deze nieuwe podcast-reeks ""Marc Brillouet vertelt..."" Het aanbod wordt wekelijks aangevuld met nieuwe verhalen!"

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Waar
online nvt 1000 Brussel
Wanneer
This event is finished.
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Sleutelwoorden