Met BOp vzw: Jazz Hommage aan Louis Armstrong

Lezing of congres
Elke causerie wordt uitvoerig geïllustreerd met muziek en beeldfragmenten en voorzien van verhalen of anekdotes. Oudere en nieuwe namen, verrassende klankkleuren en structuren, originele en bizarre kunstenaarsfiguren en vooral veel steengoede muziek die je niet onverschillig zal laten, worden met humor en kennis van zaken voorgesteld.

Woensdag 9 september 2020: Hommage aan Louis Armstrong
Hiermee nemen we de draad op van de Armstrongcyclus die in het voorjaar aan de gang was. We maken opnieuw kennis met de allergrootste jazzmuzikant van de XXste eeuw aan de hand van opnamen, films en een hommageconcert georganiseerd door George Wein, de stichter en organisator van de jaarlijkse JAZZ at NEWPORT evenementen in New York en waaraan het kruim van de jazzwereld deelnam, zoals Jon Faddis, Wynton Marsalis, Michael White, Carrie Smith, Ruby Braff en Doc Cheatham. Hiermee eindigt de Armstrongcyclus dan toch met een hoogtepunt!

Bijdrage? De prijs per voordracht (inclusief koffie, syllabus en eventuele auteursrechten) bedraagt 6 euro, 5 euro met de BOp-kaart, 2 euro met Paspartoe kansentarief, gratis mits omruiling van 15 Paspartoepunten.
De cultuurbon 2020 van de Paspartoe voor inwoners van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest wordt uiteraard ook nog steeds aanvaard!

Gesproken talen : Nederlands

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

twee-taaliconen Deze activiteit is ook interessant als je nog niet zo goed Nederlands durft praten.
Waar
Brussels Ouderenplatform vzw (BOp vzw) Zaterdagplein 6 1000 Brussel
Wanneer
09/09 om 14:00
Prijs

€ 6,0

Kansentarief met Paspartoe Brussel: € 2,0

Basistarief: 6,00 €
Reservatie
02-210.04.60