Met BOp vzw: 'Jazz-Tronomie' een concert met Jazztrio

Lezing of congres
Men kan op vrijdagmiddag 24 mei genieten van het prestigieuze jazztrio van Dirk Van der Linden bestaande uit, Dirk Van der Linden, gitaar en leider, Ben Paterson, piano en Jean Van Lint, bas en zang, ingeleid en van commentaar voorzien door onze jazzspecialist Piet Van de Craen.

Dirk Van der Linden is een muzikale duizendpoot en multi-instrumentist. Naast gitaar speelt hij ook piano en orgel en is hij componist, producer en leraar. Zijn biografie leest als een Who’s Who van de jazzwereld en hij behoort tot het kruim van de Europese jazzmuzikanten.

De Amerikaanse pianist Ben Paterson speelt ook orgel en is de winnaar van de Ellis Marsalis Jazz Pianowedstrijd van 2018. Hij heeft een zestal cd’s onder zijn naam op zijn actief. Zijn stijl is met name geïnspireerd door grote voorgangers, zoals Oscar Peterson en Art Tatum. Tevens heeft hij een aangename zangstem.

Jean Van Lint kreeg jazz met de paplepel toegediend en opteerde uiteindelijk voor de contrabas als zijn voorkeurinstrument. Daarnaast is hij een uitstekende zanger. Hij leidt samen met saxofonist Vincent Mardens de Swing Dealers.

U mag zich verwachten aan Jazz van de bovenste plank! Doe daarbij nog een verzorgde broodjesmaaltijd met 1 glaasje cava of wijn, koffie of thee en je mag heus spreken van ‘Jazz-tronomie’.

Bijdrage (inclusief optreden, 1 glas wijn of cava, broodjesbuffet, thee of koffie):
14 euro, 12 euro met BOp-kaart, 2 euro met kansentarief Paspartoe. De cultuurbon van de Paspartoe van het Brussels Hoofdstedelijke Gewest wordt aanvaard en in mindering gebracht.

Praktische informatie

twee-taaliconen Deze activiteit is ook interessant als je nog niet zo goed Nederlands durft praten.
Waar
Brussels Ouderenplatform vzw (BOp vzw) Zaterdagplein 6 1000 Brussel
Wanneer
This event is finished.
Prijs

€ 14,0

Kansentarief met Paspartoe Brussel: € 2,0

Senioren
Contact
info@bop.brussels
Phone: 02-210.04.60, 02/210.04.60