Met BOp vzw: 'Kombuite' Zomerse begeleide wandelingen

Begeleide uitstap of rondleiding
Inschrijven is verplicht omdat we het aantal deelnemers beperken tot maximaal 20 personen. Zorg dat je op tijd bent zodat we op het afgesproken uur kunnen vertrekken. Voorzie wat om te drinken, zeker op warme dagen.

Voor sommige wandelingen komen we terug met De Lijn. Koop vooraf een lijnkaart want je kan geen tickets op de bus meer kopen (info tickets De Lijn: https://www.delijn.be/en/vervoerbewijzen/tickets/)

We respecteren uiteraard de corona-maatregelen die van toepassing zijn. Ben je verkouden of heb je koorts … blijf thuis en verwittig ons tijdig zodat we andere kandidaat-wandelaars kunnen contacteren.

Donderdag 6 augustus: Het Zoniënwoud … rustig genieten van natuur en cultuur. Afspraak aan de uitgang van metrostation Hermann-Debroux, kant Senypark. Van daar gaat onze wandeling naar het Bergojepark, waar we de Kloosterbeek volgen tot aan het Rood Klooster, met zijn religieuze en culturele geschiedenis. We verlaten de vallei en hebben een paar stevige klimmetjes door het Brusselse en het Vlaamse gedeelte van het Zoniënwoud voor de boeg. Weldra bereiken we Jezus-Eik, bedevaartsoord en gastronomisch centrum van de Druivenstreek. We eindigen aan het gemeenschapscentrum van ‘de Rand’, de Bosuil in Jezus-Eik. Daar keren we met de bus van de Lijn.

Gids: Riet Naessens.

De wandelingen starten telkens stipt om 13.30 uur op de plaats van afspraak.

Afstand: van 7 tot 10 km.

Bijdrage per wandeling 4 euro, met BOp-kaart 3 euro, Paspartoekansentarief 2 euro, mits omruiling 15 Paspartoepunten gratis.

Vóóraf inschrijven is verplicht!

Gesproken talen : Nederlands

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

twee-taaliconen Je begrijpt al een beetje Nederlands maar je spreekt het nog niet zo goed. Meer info
Waar
Metrostation Hermann-Debroux Hermann Debrouxlaan z/n 1160 Oudergem
Wanneer
This event is finished.
Prijs

€ 4,0

Kansentarief met Paspartoe Brussel: € 2,0

Basistarief: 4,00 €
Reservatie
02-210.04.60