Nieuwjaarsfeest

Eten en drinken
Het nieuwjaarsfeest van Ten Noey verblijdt al eeuwen je tweede zondagnamiddag van het jaar. Ook in 2019 is dat zo. Bijzonder is dat het feest start in Winterwoninkje in het Liedekerkepark en op volle toeren komt in Ten Noey.
Daar word je opgewacht door de voorzitter, Patrick Moyersoen, en door kersvers schepen van Nederlandstalige Aangelegenheden Lydia Desloover, die beiden voor een pittige nieuwjaarsbrief zorgen.
Voor de volle toeren zorgt daarna Dianka Kouamé. Dianka zong eerder dit seizoen al ieders hart warm op het straatfeest de Beriot en dat in kleine bezetting. Nu doet ze dat over in volle bezetting. Ze is een Nederlandse songschrijfster, performer, danseres en actrice van Ivoriaanse afkomst. Ze verbindt traditionele klanken uit haar geboortedorp "Ahondo" met hedendaagse invloeden uit de hele wereld.
Voor nog meer toeren zorgen Bert en de Bomma’s. In een set die het midden houdt tussen een verkleedpartijtje, een concert, een slapstick en niet te vergeten een sessie samenzang slingeren ze in een ongezien tempo de liedjes rond je hoofd. Kwestie van de kinderen in de zaal en in u tot vrolijkheid aan te zetten.
Voor hap en drank zorgt Ten Noey. En ook voor fijne ateliers. Iets met walvissen bijvoorbeeld, of iets met verhalen, of met bouwen. Voldaan, opgeladen en vrolijk keer je huiswaarts.

Praktische informatie

Waar
GC Ten Noey Gemeentestraat 25 1210 Sint-Joost-Ten-Node
Wanneer
This event is finished.
Prijs
gratis
Organisatie
Contact
Sleutelwoorden