Ontdek de Brusselse craft brouwerijen met een jonge, gepassioneerde gids CANCELLED

Kermis of feestelijkheid
Na een korte wandeling van slechts 5 minuten, is het tijd voor de volgende tasting, die contrasteert volledig met het palet van de vorige proeverij. Deze tour draait dan ook om het leren kennen van een grote variatie smaken. Liselot vertelt met veel passie alles over het brouwproces en overloopt de ingrediënten van elk bier.

Onderweg neemt Liselot je mee langs haar favoriete bierwinkel. Laat onze gids gerust weten wat je favoriete bieren zijn zodat ze ervoor kan zorgen dat de volgende degustaties gloednieuwe smaaksensaties zullen zijn. Want dat is dan ook onze missie: de deur naar de immense wereld van bier wagenwijd voor je open zetten en je te helpen genieten en ontdekken.

We zijn klaar voor een wandeling naar de volgende brouwerij. Of je nu Nederlands of Engels spreekt, Liselot leert je de juiste terminologie van de Belgische bierwereld aan. Daarna kan je je opgedane kennis en competitiviteit delen met de groep tijdens een korte bierquiz over IPA's en IBU's. Op het einde van de tour, wordt de winnaar van de quiz smakelijk beloond.

Als laatste stop tijdens deze biertour, bezoeken we dé "underground" brouwerij van Brussel, waar je nu eindelijk dankzij ons terechtkan. Het brouwersduo ontvangt je met plezier. Hoe dan ook zal je opnieuw veel leren over het brouwproces. We proeven uiteraard ook wat vers, lokaal bier. Verwacht je aan een hopdrank gebrouwen met de nodige passie en humor.

Sla gerust een praatje met de brouwer over fermentatie, botteling of eender welk proces binnen de brouwzaal. De leukste bonus houden we als laatste: je kan tijdens dit brouwerijbezoek je eigen biertje bottelen. Zo neem je je gepersonaliseerde creatie mee naar huis om te degusteren bij een speciale gelegenheid, of gewoon, wanneer je nostalgisch wordt naar je Brusselse brouwerijbezoek.

Je tour eindigt in één van leukste Brusselse buurten vol cafés en restaurants, waar je gids afscheid neemt en de groep nog een laatste keer trakteert op een klassiek gerstenat in combinatie met lokale lekkernijen om de traditionele Belgische eet-en-drink ervaring te beleven. Deel zeker nog even je nieuwe favoriete bier met Liselot zodat ze je nog een aantal andere bieren kan aanbevelen.

Gesproken talen : Engels, Frans, Nederlands

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Waar
Belgiumbeerdays Hoedenmakersstraat 6 1000 Brussel
Wanneer
This event is finished.
Prijs
€ 59,9 Basistarief: 59,90 €; Groepen: 295,00 €
Reservatie
+32472604746
Organisatie
Contact
liselot@creatiefcaura.com
Phone: +32472604746