Quality Time

Concert
De Quality Time concertjes in Dkantine zijn ondertussen al een paar jaar een ideaal podium voor jonge (Berchemse) artiesten om hun eerste plankenkoorts te overwinnen, maar ook gevestigde artiesten komen er graag om een nieuw programma uit te proberen bij een aandachtig luisterend publiek..

De opener van dit seizoen zit er knal op met Little Help, een groep rond Berchemnaar William Tamla. Little Help speelt covers van Beatles covers, met andere woorden, ze spelen nummers van The Beatles maar dan in de versie van andere grote iconen zoals Joe Cocker, Tina Turner, Marvin Gaye en Aretha Franklin dit hebben gedaan. De bewerkingen door deze grote namen zijn absoluut anders maar zeker evenwaardig en op zijn minst inspirerend.

.
.

In hun voorprogramma speelt singer-songwriter Chibida. Deze van oorsprong Congolese zanger en tekstschrijver haalt zijn inspiratie uit de afropop, r&b en Franse chanson. Hij schreef onder andere het lied A vélo dat hij ook bracht in het Nederlands onder de naam Met mijn fiets waar hij de drukte in het verkeer en de vervuiling beschijft of het nummer Ça n'arrive pas qu'aux autres’ waarin hij het dan weer opneemt voor mensen met een fysieke beperking. Een fantastisch muzikant met het hart op de juiste plaats.

Praktische informatie

één-taalicoon Deze activiteit is ook interessant als je geen of niet zo veel Nederlands spreekt.
Waar
GC De Kroon J.B. Vandendrieschstraat 19 1082 Sint-Agatha-Berchem
Wanneer
This event is finished.
Prijs

gratis

Organisatie
Contact
Sleutelwoorden