Stage Clown : De Lach, Le Rire, de dommigheden!

Cursus of workshop
Via de rode neus naar ……De Clown en zijn afwijkingen.

De clown: is onszelf, maar gevoeliger, nieuwsgieriger, meer open, extra gul, extravagant,…

Deze specifieke staat aanvaarden en verdiepen om in “het moment” aanwezig te blijven, om het plezier te vergroten en om het publiek met onze dommigheden /onhandigheden te laten lachen.

Een persoonlijke zwakte (de flop) veranderen in een theatrale kracht en het clownesque deel in ons ontdekken (the” Funny Bone” dat zich ergens verschuilt in elk van ons)), zonder verwijzing naar stijl of vorm.

Met het verlangen iets langer op het podium te mogen blijven, zullen wij het enorme plezier ontdekken om ongevallen te spelen, om medeplichtige van de “flop” te worden, om alle onverwacht persoonlijke gedrag, dat ons kan overspoelen, te exploreren.

Zonder de neus: een persoonlijke stijl ontwikkelen (absurd, burlesk, excentriek, …) de gestes, de dansen, de teksten???, het spel met objecten, de accidenten en de aaneenschakeling van accidenten, de gamma’s van de lach, de persoonlijke gang en manier van bewegen van het burleske personnage, de hiërarchie/complementariteit…, de architectuur van de emoties en hun delirium...

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Waar
Open Space Vleurgatsesteenweg 15 1050 Elsene (Brussel)
Wanneer
This event is finished.
Leeftijd
16
Prijs
€ 300,0 Basistarief: 300,00 €
Organisatie
Contact
Phone: 0478312095
Sleutelwoorden