Tour & Taxis Summer Edition

Festival
De zomer is hier bij Tour & Taxis! Vier in stijl met de beste muziek, eten, drinken, entertainment en activiteiten voor iedereen op het Tour & Taxis Summer Edition festival.

Maak een reis rond de wereld met pop-uprestaurants van enkele van de beste Brusselse eetgelegenheden, waaronder Kitchen 151 Brussels, LIL BOY, Fernand Obb Delicatessen, Humphrey chez PIAS, El Camion - Foodtruck.

Ontwerp je eigen “signature” cocktail met Green Lab, of laat je verwennen door één van hun deskundig samengestelde brouwsels. Gegarandeerd genot!

Ontspan tijdens afterwork dj sets op het einde van de week, en kom samen met uw vrienden tijdens het weekend voor een petanque- of ping-pongwedstrijd.

Verrijk uw filmrepertoire onder de sterrenhemel dankzij onze gratis openluchtbioscoop met een selectie van Cinema Galeries op vrijdag en zaterdag.

Leer nieuwe vaardigheden tijdens onze vele workshops - er is er zeker één die jou interesseert! De sportievelingen kunnen eens een workshop zelfverdediging, circusvaardigheden met Ecole de Cirque de Bruxelles, basketbal met Swish Basketball Brussels,, polo wheel met The Belgium Wheelers of roller soccer met Shinobis Riders uitproberen. Of bevorder uw milieubewustzijn met afvalvrije workshops, biologisch tuinieren met Parckfarm Tour & Taxis en workshops over micro-mobiliteit met Dott.

Elk weekend van de zomereditie is een unieke ervaring. Beleef het festival van 27 juni tot en met 29 september!

Praktische informatie

Waar
Tour & Taxis Havenlaan 86c 1000 Brussel
Wanneer

tot

Prijs
gratis
Organisatie
Tour & Taxis