Vaux-Hall Summer Games

Kermis of feestelijkheid

Opgelet : het dragen van een mondmasker is verplicht op al onze evenementen. Gelieve de huidige opgelegde gezondheidsmaatregels te respecteren.

Elke zondag van 5 juli tot 23 augustus, van 17.00 tot 20.00 uur.

Dit initiatief van de Dienst Cultuur van de Stad Brussel wordt gecoördineerd door Ludiris vzw, en niet voor het eerst. De animatieteams en partners van het Brussels Games Festival keren deze zomer immers terug naar de Vaux-Hall om er een grote speeltuin van te maken. Elke zondagmiddag kun je er met familie of vrienden kennismaken met de diversiteit van de huidige spelproductie: ambient games of party games, strategie- en managementspellen, wereldspellen, rollenspellen, aangepaste spellen, buitenspellen ... en niet te vergeten het vermaarde Mölkky, het Finse kegelspel dat tactisch, gezellig en vooral zeer verslavend is. Spel en plezier voor iedereen, voor elke leeftijd. Om samen van te genieten.
Om gezondheidsredenen mogen alleen mensen die in groepsverband komen, aan dezelfde speltafel zitten.

· Beperkt aantal plaatsen, reserveren niet verplicht maar wel aanbevolen.
· Tickets hebben geen prioriteit meer 15 minuten na aanvang van de activiteit. Toegang wordt bepaald aan de hand van de plaatsen die nog beschikbaar zijn.

Praktische informatie

Waar
Vaux-Hall, Warandepark Vaux-Hall, Warandepark 1000 Brussel
Wanneer
This event is finished.
Reservatie
+32 (0) 2 279 64 20