Vaux-Hall Summer - Vaux-Hall Summer Games

Spel of quiz
Afspraak op elke zondagnamiddag vanaf 2 juni tot en met 11 augustus. Ontdek samen met familie en vrienden de diversiteit van de huidige generatie van spellen: familiespellen of party games, strategische en economische spellen, kaartspelletjes, internationale spellen, role playing games, LARP, escape games, aangepaste spellen, spelletjes voor buiten, en niet te vergeten het beroemde Möllky: een werpspel uit Finland dat zowel tactisch, laagdrempelig als zeer verslavend is. We wisselen samen knotsgekke momenten uit, wat ook je smaak of je leeftijd is.

Vzw Ludiris wil het spel in al zijn vormen bevorderen en alle burgers warm maken voor het spelen, ongeacht hun leeftijd, geslacht en sociale of etnische afkomst. De vzw werkt rond culturele bemiddeling, levenslang leren en sociale cohesie.
Ludiris organiseert het laatste weekend van augustus het Brussels Games Festival (BGF), het eerste zomerfestival in Brussel dat gewijd is aan het spel in al zijn vormen en voor iedereen openstaat: gezinnen, liefhebbers van spellen, ervaren, occasionele of gewoon nieuwsgierige spelers, maar ook professionals uit de sociale sector, opvoeders, pedagogen, logopedisten, leerkrachten ... Een feestelijk, maar ook pedagogisch en sociaal gebeuren, waarbij de BGF de sociale, menselijke en relationele dimensie van het spel benadrukt.

http://brusselsgamesfestival.be/

Praktische informatie

Waar
Vaux-Hall, Warandepark 1000 Brussel
Wanneer
This event is finished.
Prijs
gratis
Organisatie
Stad Brussel - Dienst Cultuur
Contact
brusselsculture@brucity.be
Phone: 02 279 64 58