VOENK straatkunstenfestival

Theatervoorstelling
Het startshot luidt met Oyun’ van Cia El Fedito, een bijzondere voorstelling waarin ritme, humor en originaliteit elkaar tegemoet komen. Maar het is vooral El Fedito’s jongleerwerk dat ons omverblaast. In een universum vol keukenmateriaal tart de Spaanse jongleur de zwaartekracht. Verwacht je aan vliegende kookpotten, lepels, touwen en ballen.

Onmiddellijk daarna verhuist het circusspektakel naar het Garcetpark. Zoek een plekje onder de bomen en zet je schrap voor Silk & Pan’ van Gerard Spencer en Juliana Joseph. Een poëtische voorstelling vol kronkelende doeken en springende luchtacrobaten. Durf je nog te ademen?

No Way Back’ is de eerste voorstelling van het kersverse circusgezelschap Duo Berlingo. Zonder woorden, maar wel met een stevige kwak humor, zoeken deze mannen naar een evenwicht tussen vriendschap en onenigheid. Eén ding is alvast duidelijk: deze twee kameraden hebben een fascinatie voor plastiek bakken.

Shit Happens’. En dat zal RUDI geweten hebben in zijn wc-hokje. In het begin lijkt alles goed te gaan, maar al snel merkt hij dat er rare dingen aan de hand zijn met zowat alles in het hokje. Het wc-papier rolt naar buiten, het slot zit vast, de klinkt valt eraf Hals over kop probeert Rudi te ontsnappen. Hij kronkelt zijn lichaam in de gekste richtingen, puft en zucht! Lukt het hem of blijft hij eeuwig op zijn toilet zitten?

Het gezelschap Cirque Rouages presenteert Boate’. We zien twee mannen slapen in een ruwe, houten doos. Plotsklaps maken sirenes hen wakker. Razendsnel komt het duo in beweging, zoekt het een evenwicht, valt het en trekt het verder. Boate’ is een voorstelling over vluchten, over zwaarte en o

Praktische informatie

Waar
Kardinaal Mercierplein 1090 Jette
Wanneer
This event is finished.
Prijs
gratis
Organisatie