Warm up show Zwangere Guy

Concert
Binnenkort speelt Zwangere Guy terug in de AB, 3 keer op een rij dan nog wel. Ongezien. Hij komt hiervoor repeteren en warmdraaien in Het Huys. Met een warm up show op 1 maart om, let op, 16u.

Wie is Guy? Guy is Brutaal. Onbeschaamd. Oneerbiedig en onbeschoft. Eerlijk, rechtuit en luid.
Product van de goot werd een rapper met carrière. ZG is met panache van de schaduw in het licht gestapt: voor 4000 getuigen in de ABheeft ’mde stap van de back- naar de frontstage gezet. Hij heeft de spots op de kieren in de maatschappij gericht: armoede, partnergeweld en verslaving kregen de first person treatment. Iemand heeft welgemikte punchlines tot in z’n cel in Sint-Gillis voelen kloppen.
Geen lichte kost, maar de feiten spreken voor zich. Zo goed als elk record ging eraan: eerste goud voor een NL hiphopplaat, eerste NL-talige hiphop number one in de charts. ZG heeft in de nasleep van Wie Is Guy? alle festivals platgespeeld. Hij verkocht zalen uit in België en Nederland. Ondertussen kreeg hij meermaals de AB vol, werd hij 5 keer genomineerd voor de RBEA 2019. En de de Mia's komen er aan. Wat gaat onze huysvriend daar nog allemaal rapen...
BRUTAAL toont aan dat ZG nog maar aan het warmlopen is. Waar hij in "Wie is Guy?" nog terugblikte op gisteren en droomde van morgen, hoor je in Brutaal iemand die zijn toekomst nu kan omarmen. En iemand die duidelijk gebleven is wiehij voordien al was. Un ket quoi!
Alles voor de hoofdstad! Welkom op 1 maart om 16u in Het Huys!

Gesproken talen : Nederlands

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Waar
GC Het Huys Egide Van Ophemstraat 46, 1180 Ukkel 1180 Ukkel
Wanneer
This event is finished.
Prijs

€ 20,0

Kansentarief met Paspartoe Brussel: € 5,0

Basistarief: 20,00 €
Organisatie
Contact
Sleutelwoorden