Webinar leren werken met MyPension (pensioendossier)

Lezing of congres

Inschrijven op https://www.okra.be/activiteit/webinar-leren-werken-met-mypension---bart-smits

Op de overheidswebsite MyPension.be kan je jouw persoonlijk pensioendossier raadplegen. Je vindt er een schatting van je pensioenbedrag, een overzicht van je beroepsloopbaan, informatie over je aanvullend pensioen.... Vanaf het eerste arbeidsjaar tot de pensioenleeftijd worden de gegevens bijgewerkt en aangepast. Het is altijd goed om alle vermelde gegevens met betrekking tot de loopbaan te controleren. Indien periodes niet zijn gekend of niet worden vermeld, kan dit je pensioenbedrag en je pensioendatum beïnvloeden. Een onvolledige loopbaan kan je via MyPension signaleren en laten corrigeren. Vind je nog niet direct je weg op MyPension of geraak je niet ingelogd? Schrijf je dan vlug in voor dit webinar.

Om je pensioendossier te raadplegen moet je kunnen inloggen op MyPension.be. De verschillende inlogmanieren worden in deze webinar toegelicht (aanmelden met eID kaartlezer, Itsme, token en beveiligingscode via mobiele app). Eenmaal aangemeld overlopen we alle informatie van je pensioendossier. We tonen waar je de informatie over het rustpensioen en aanvullend pensioen kunt vinden en hoe je het rustpensioen kunt aanvragen. Kortom we overlopen de website van A-Z zodat je goed geïnformeerd bent over je pensioendossier.

Bart Smits is werkzaam bij het CM gezondheidsfonds als pensioenexpert. Hij is gespecialiseerd in de pensioenwetgeving en helpt mensen met hun pensioenvragen. Doordat hij dagelijks met MyPension werkt, is hij de ideale persoon om in duidelijke en begrijpbare taal toelichting te geven over de website.

Organisatie: OKRA - belangenbehartiging@okra.be
Kostprijs: deelname is gratis

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Waar
Online / 1030 Schaarbeek (Brussel)
Wanneer
This event is finished.
Leeftijd
18
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Organisatie
Contact
Phone: 02 246 44 42