Waar punten sparen? 

213 resultaten gevonden

Bokwa

Van 28 januari 2019 tot 18 februari 2019
Bokwa is eenvoudig genoeg zodat iedereen kan volgen. Je beweegt in de vorm van letters op de muziek en de calorieën vliegen eraf! Bokwa is een uur stevig bewegen op muziek waardoor je ook je conditie op peil krijgt. Sporten en plezier hebben: dat is Bokwa!
GC Op-WeuleSint-Lambrechts-Woluwe
Sportactiviteit
Bokwa

Familieyoga 2019

Van 16 januari 2019 tot 27 februari 2019
Op een speelse manier ontdekken jullie samen ludieke yoga-oefeningen, spelletjes, verhalen en massages. Yoga voor kinderen vanaf 2 jaar en hun familie (minstens 1 volwassene per gezin). I.s.m. Brede School Oudergem.
GC Den DamOudergem
Sportactiviteit
Familieyoga 2019

Met BOp vzw: Fysieke fitheidstesten Wandel- en fietsnamiddag met feestelijke afsluiter 8

woensdag 27 februari 2019
Er is keuze uit 2 wandeltochten (3 en 7 km), 2 fietstochten (25 en 15 km). Doorlopend kan je je conditie laten testen bij Sport Vlaanderen. Nadien sluiten we af met een muzikale receptie!
GC Den DamOudergem
Sportactiviteit

Start 2 Bike 4 Kids Anderlecht

Van 10 februari 2019 tot 10 maart 2019
In 5 lessen leren kinderen fietsen onder begeleiding van hun ouders en onder toeziend oog van een fietsmeester. Na het leren fietsen gaan we over naar fietsvaardigheid. De ouders krijgen er intussen een handige basiscursus fietsonderhoud bovenop tijdens een van de lessen, zodat ze zelf de fiets van junior kunnen onderhouden. Er worden fietsen ter beschikking gesteld.
Parking DecathlonAnderlecht
Sportactiviteit
3+
Start 2 Bike 4 Kids Anderlecht

Yoga - reeks 2

Van 10 december 2018 tot 11 maart 2019
Deze yogalessen zijn gericht op jouw lichaam en welzijn als vrouw. Je leert algemene basisoefeningen die souplesse, kracht en vitaliteit geven. Het verbetert je lichaamshouding, kalmte en concentratie. Ook functioneert je hormoonsysteem beter en verlichten je menstruatie- en overgangsklachten, hoofd- en rugpijn.
GC EvernaEvere
Sportactiviteit
Yoga - reeks 2

Met BOp vzw : Brussel Beweegt Aquamove en beweegfun in het zwembad van Neder - over - Hembeek

maandag 11 maart 2019
4 bewegingsnamiddagen met 4 verschillende thema’s op 4 verschillende plaatsen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Op 11 maart: Aquamove en beweegfun in het zwembad van Neder-Over-Heembeek (in samenwerking met de Stad Brussel) en ook gym en tai-chi in de sportzaal. Inbegrepen: professionele lesgevers, verzekering, flesje water, gratis busvervoer. Gratis busvervoer kan vanaf 5 personen. Dan ...
Zwembad en sporthal Neder-over-heembeekNeder-Over-Heembeek
Sportactiviteit

Nelson: yoga

Van 23 februari 2019 tot 23 maart 2019
De boekjes van 'Ik ben Nelson' zetten ouder en kind samen in beweging. In deze yogareeks zoeken jij en je zoon of dochter samen naar het perfecte evenwicht. Dat is samen heerlijk genieten. Samen met mama, papa, oma of opa beleven zelfs de allerkleinsten het grootste plezier aan yoga op hun niveau. Een heerlijk speelse opvolging van ludieke yoga-oefeningen, spelletjes, verhalen en massage, ...
GC De MaalbeekEtterbeek
Sportactiviteit
3+
Nelson: yoga

Ouder-Kind-Yoga

Van 19 januari 2019 tot 23 maart 2019
1ste t.e.m. 3de kleuterklas I Geboortejaar 2013 t.e.m. 2015 Volg samen met je kleuter(s) de cursus Tibetaanse yoga! Hier gaan we bewegen, ontspannen, masseren, posities aannemen, onze fantasie de vrije loop laten, en dit allemaal op een ludieke, speelse manier! Door samen yoga te doen, wordt de band tussen kleuter en mama of papa versterkt, én je krijgt er een positief effect op gedrag, ...
GC ElzenhofElsene
Sportactiviteit
3+
Ouder-Kind-Yoga

Skaten voor beginners

Van 29 september 2018 tot 23 maart 2019
Wil jij graag leren skaten? Dat kan. We beginnen bij het begin, zoeken ons evenwicht en voor we het weten doen we onze eerste truc. We trekken regelmatig naar het skatepark om zo nog sneller verschillende bewegingen onder de knie te krijgen. Knielappen en helm in de aanslag! Wij zijn er klaar voor!
Jeugdcentrum AximaxBrussel
Sportactiviteit
Skaten voor beginners

fietslessen voor beginners groep 1

Van 11 maart 2019 tot 27 maart 2019
fietslessen voor beginners Heb je altijd gedroomd om te leren fietsen? in 6 sessies is het mogelijk! we leren op aangepaste fietsen en in verkeersvrije omgevingen
GC De VaartkapoenSint-Jans-Molenbeek
Sportactiviteit
fietslessen voor beginners groep 1
1-10 van 213 resultaten

Pages