Offscreen 2018 wedstrijd

Het jaarlijkse Offscreen Film Festival is een feest voor liefhebbers van niet-alledaagse en non-conformistische cinema. Grijp hier je kans om tickets te winnen!

Offscreen Film Festival 2018

Liefhebbers van niet-alledaagse en non-conformistische cinema komen opnieuw aan hun trekken tijdens de 11de editie van het Offscreen Film Festival. Van 7 tot 25 maart 2018 kan je op verschillende locaties in Brussel genieten van een uitgekiende selectie van bijzondere, nieuwe en onuitgegeven films. Kom nu kijken naar de cultfilms van morgen. Met UiTinBrussel maak je kans op een duoticket voor een van de onderstaande films. Waag je kans! Mail je naam en de film van je keuze naar win@uitinbrussel.be.

WIN WIN WIN!

High Crime

Deze eerste samenwerking tussen regisseur Enzo G. Castellari en acteur Franco Nero zit vol brutale moorden, langgerekte shoot-outs met machinegeweren, sociaal-politieke onrust en een opvliegende politie-inspecteur. Mail ‘High Crime’ naar win@uitinbrussel.be en maak kans op een duoticket.
> donderdag 8 maart (21.30 uur), Cinema Nova

Innocent Blood

Sexy vampier Marie heeft zin in Italiaans en zet de plaatselijke maffiabazen op haar menu. Regisseur John Landis (‘An American Werewolf in London’) brengt een sappige, kant-en-klare horrorkomedie. Mail ‘Innocent Blood’ naar win@uitinbrussel.be en maak kans op een duoticket.
> dinsdag 13 maart (21.00 uur), Cinematek

Mr. Vampire

Vampieren die zich al huppelend voortbewegen en Chinezen die zich tegen hen beschermen met ingehouden adem en kleverige rijst. Ga voor een oosterse ervaring met deze ultieme Hong Kong martial arts horrorkomedie. Mail ‘Mr. Vampire’ naar win@uitinbrussel.be en maak kans op een duoticket.
> woensdag 14 maart (21.30 uur), Cinema Nova

Hagazussa: A Heathen’s Curse

Deze hypnotische bespiegeling over hekserij, bijgeloof, seksualiteit en waanzin in de Oostenrijkse Alpen van de 15de eeuw biedt een unieke en beklemmende kijkervaring. De film van Lukas Feigelfield doet denken aan het werk van Robert Eggers en Andrej Tarkovski. Mail ‘Hagazussa’ naar win@uitinbrussel.be en maak kans op een duoticket.
> zondag 18 maart (17.30 uur), Cinema Nova

Fright Night

Een tiener ontdekt dat zijn buurman een vampier is. Als zijn vrienden hem niet geloven, vraagt hij hulp aan de presentator van een televisiehorrorshow. Regisseur Tom Holland wisselt spanning en humor af in deze genre-update met een nostalgische jaren tachtig vibe. Mail ‘Fright Night’ naar win@uitinbrussel.be en maak kans op een duoticket.
> vrijdag 23 maart (21.00 uur), Cinematek

Like Me

Een jonge vrouw doet alles om meer likes op haar videokanaal te krijgen. Ze ontvoert en foltert zelfs een man en laat haar fans beslissen over zijn lot. Een hallucinante en in neon gedrenkte koortsdroom met referenties naar ‘Natural Born Killers’ en Nicolas Winding Refn. Mail ‘Like Me’ naar win@uitinbrussel.be en maak kans op een duoticket.
> zaterdag 24 maart (17.30 uur), Cinema Nova