Korting op ticket Landjuweelfestival 01/11 tot 03/11/2019

10 punten
Het Landjuweelfestival (30 oktober tot 3 november), het jaarlijks feest van het amateurtoneel, komt dit jaar naar Brussel! Het festival toont een scala van de meest belangwekkende voorstellingen die het voorbije seizoen te zien waren in heel Vlaanderen en Brussel. Met Paspartoe betaal je in ruil voor 10 punten € 10 i.p.v. € 14 voor de volgende voorstellingen. RESERVEREN VERPLICHT via info@paspartoebrussel.be, tot uiterlijk 30 oktober.

Rhinoceros (NL gesproken, met Franse boventitels, met ringleiding en audiodescriptie) Op een morgen word je wakker en is je buurman een neushoorn geworden… Absurd toneel tussen lach en traan. Vrijdag 1 november, 15.00 uur in Zinnema.

BRXSSLS (meertalige voorstelling) Eén voor één komen ze aan op het strand van BRXSSLS. En elk hebben ze hun eigen verwachtingen van BRXSSLS. Een speciale Brusselse creatie voor dit festival. Vrijdag 1 en zaterdag 2 november, 18.00 uur in Decoratelier Jozef Wouters.

Lo Fat(t)o (NL gesproken, met Franse boventitels) Als iemand je familie raakt, laat je dan het recht spreken of neem je het heft in eigen hand? Een tragikomedie met een hoek af. Zondag 3 november, 18.00 uur in De Kazerne te Elsene (locatie onder voorbehoud: zie website voor de juiste locatie).

Voor deze 3 voorstellingen geldt uitzonderlijk ook het Paspartoe tegen kansentarief van € 2 per ticket. Ook hiervoor is reserveren verplicht via info@paspartoebrussel.be. Vermeld daarbij je Paspartoe-nummer.

Voorwaarden

Vooraf inschrijven is verplicht. Mail je naam, je keuze ‘Rhinoceros’, ‘BRXSSLS’ of ‘Lo Fat(t)o’ en je Paspartoe-nummer naar info@paspartoebrussel.be. Je ontvangt een bevestiging met alle praktische info. De plaatsen zijn beperkt. Maximaal 4 omruilvoordelen per pashouder.
Geldig until 3/11/2019
Aangeboden door
Korting op ticket Landjuweelfestival 01/11 tot 03/11/2019