Wintervoordelen

Ga voor warmte, gezelligheid en solidariteit in Brussel met de speciale omruilvoordelen voor deze winter.

Warme, gezellige en solidaire wintervoordelen met Paspartoe

Deze winter pakt Paspartoe uit met een aantal speciale voordelen. Goed voor warmte en gezelligheid met vrienden en familie en solidariteit met Brusselaars die een duwtje in de rug kunnen gebruiken. Hieronder een overzicht van de omruilvoordelen en tips om de winterdagen samen door te komen. Hou deze pagina in de gaten, de komende dagen verschijnen er nog meer voordelen. 

Let op: je kan deze voordelen alleen omruilen aan de gele balie in Muntpunt of via info@paspartoebrussel.be. Muntpunt is geopend van maandag tot vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Van 21 december tot 5 januari zijn de openingsuren beperkt.

Omruilvoordelen

Ticket combi-concert ‘Happy 2018!’

Begin 2018 feestelijk met dit combi-concert op zaterdag 6 januari. Ontdek het Hollywood-karakter van de Rooseveltlaan tijdens een wandeling met een gids van Korei. Geniet vervolgens in Flagey van het Brussels Philharmonic o.l.v. gastdirigent Giancarlo Guerrero. Een concert vol traditionele walsen, jazz, swing en Broadway-grandeur. In ruil voor 30 punten ben je erbij. Mail ‘BruPhi’ en je Paspartoe-nummer naar info@paspartoebrussel.be.

Ticket voor ijsbaan Muntplein

Ook dit jaar zorgt de ijsbaan op het Muntplein weer voor winterpret voor iedereen. Ideaal om met je schaatskunsten uit te pakken of om te leren schaatsen. Aan de gele balie in Muntpunt krijg je in ruil voor 10 punten een ticket voor de schaatsbaan. Geldig tot einde voorraad. Maximaal 1 omruilvoordeel per pashouder.

Deken voor Samusocial

Samusocial biedt sociale noodhulp aan daklozen in Brussel. De organisatie heeft in deze koude winterdagen grote nood aan dekens om uit te delen aan de mensen die hieraan behoefte hebben. Met je Paspartoe kan je helpen. Mail je naam, 'Samusocial' en je Paspartoe-nummer naar info@paspartoebrussel.be, dan doneren wij in ruil voor 10 punten een deken. 

€ 5 gift voor Brussel Helpt/Les Gazelles de Bruxelles

Brussel Helpt, de solidariteitsactie van BRUZZ, staat dit jaar in het teken van ‘Les Gazelles de Bruxelles’. Deze loopvereniging geeft kansarmen, vluchtelingen en anderen in kwetsbare posities extra kansen om zichzelf te ontplooien door middel van sport. Mail je naam, 'Gazelles' en Paspartoe-nummer naar info@paspartoebrussel.be, dan doneren wij in ruil voor 10 punten € 5 voor sportmateriaal. 

Winteractiviteiten

Zoek je gezelligheid en ontmoet je graag andere mensen? In Brussel zijn er de komende maanden allerlei activiteiten die warmte brengen in de koude dagen.

Kerstmusette

Deze jaarlijkse kerstmusette belooft weer een groot feest te worden. Muziekgroep 'E&T Duo band' verwent het publiek met internationale hits van vroeger en nu. 
> donderdag 14 december 2017, GC De Zeyp

 

Kerstmarkt Anderlecht

Gedurende 4 dagen bieden 110 houten chalets artisanale producten, snacks, versieringen, juwelen en seizoensproducten. Ook kerstconcerten, een groot vuurwerk en een parade van de kerstman ontbreken niet.
> donderdag 14 tot zondag 17 december 2017, Dapperheidsplein

4de Heembeekse kerstmarkt

Het ideale cadeautje nog niet gevonden? Nog niet helemaal in kerststemming? Kom dan naar deze kerstmarkt met kraampjes vol zelfgemaakte geschenken. Heerlijke pannenkoeken, glühwein en een bezoek van de kerstman brengen je in de juiste stemming.
> zaterdag 16 december 2017, GC Heembeek-Mutsaard

Kerstfeest WaBoPlus

Vier alvast een beetje kerst en schuif aan voor een lekker kerstdiner. Er worden heerlijke gerechten gekookt en voor iedere deelnemer is er een kleine attentie. Alle deelnemers brengen een cadeautje mee zodat er voor iedereen een pakje onder de boom ligt. Inschrijven verplicht.
> woensdag 20 december 2017, GC WaBo

Ecokerstmarkt

Kom naar deze speciale editie van de wekelijkse biologische ‘Groendreefmarkt’. Vaste klanten met een migratieachtergrond koken met de marktproducten. Aperitiefhapjes, drankjes, gerechtjes en dessert zorgen voor de smaakpupillen. Zang streelt het gehoor en vuur zorgt voor de warmte. Bovendien is er een workshop Japanse vouwtechniek .
> woensdag 20 december 2017, GC De Kroon

Kerstfeest GC Kontakt

Nu het buiten bitterkoud is en ’s avonds vroeg donker wordt, kan er geen beter moment gekozen worden om gezellig samen te zijn. Snoep mee van een heerlijke maaltijd, voorgeschoteld door de leerlingen van Don Bosco. DJ Luc is er om je oren en dansvoeten te verwennen.
> donderdag 21 december 2017, GC Kontakt

Restatable!

Restatable! brengt mensen bij elkaar rond een lekkere maaltijd, gemaakt met voedseloverschotten. Iedereen is welkom aan tafel in ruil voor een vrije bijdrage. Het geld van de vrije bijdrages gaat naar een sociaal project.
> zaterdag 23 december 2017, GC Essegem

Paspartoe?!

Doe je voordeel!

Paspartoe is dé cultuur- en vrijetijdspas voor Brussel. Met Paspartoe spaar je punten als je deelneemt aan activiteiten van de Paspartoe-partners. Scan je Paspartoe aan een zuil of balie. Je gespaarde punten kan je omruilen voor mooie voordelen in Brussel en Vlaanderen, zoals flinke kortingen op tickets. Alle informatie vind je op de Paspartoe-website.