Wintervoordelen

Ga voor warmte, gezelligheid en solidariteit in Brussel met de speciale omruilvoordelen voor deze winter.

Warme, gezellige en solidaire wintervoordelen met Paspartoe

Deze winter pakt Paspartoe opnieuw uit met een aantal speciale voordelen. Goed voor warmte en gezelligheid met vrienden en familie en solidariteit met Brusselaars die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Hieronder vind je een overzicht van de omruilvoordelen en tips om de winterdagen samen door te komen. Hou deze pagina in de gaten, voor aanvullingen en het laatste nieuws rond de voordelen. 

Let op: de meeste voordelen kan je alleen omruilen aan de gele balie in Muntpunt of via info@paspartoebrussel.be. Muntpunt is geopend van maandag tot vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.

Omruilvoordelen

Ticket combi-concert ‘Beethoven 5’ (30 punten) - VOLZET

Ga op zaterdag 1 december voor wandel- en luisterplezier in ruil voor 30 punten. Verken met een gids van Korei een parcours in Elsene rond klassieke muziek geïnspireerd door mythische verhalen. Geniet vervolgens in Flagey van ‘Beethoven 5’ door het Brussels Philharmonic o.l.v. Stéphane Denève. Mail je naam, ‘Beethoven 5’ en je Paspartoe-nummer naar info@paspartoebrussel.be. (volzet)

€ 5 gift voor Brussels Platform Armoede (10 punten)

Bezorg een ander een leuke dag! Doe in ruil voor 10 punten een gift van € 5 aan het Brussels Platform Armoede (BPA), dat bestaat uit 7 verenigingen die mensen in armoede en anderen samenbrengen. Met de opbrengst organiseert het BPA een groepsuitstap om mensen in armoede te laten genieten van een speciale dag en zo hun sociale isolement te doorbreken. Mail je Paspartoe-nummer en ‘BPA uitstap’ naar info@paspartoebrussel.be.

Ticket voor schaatsbaan Muntplein (10 punten)

Van 30 november 2018 tot 6 januari 2019 zorgt de schaatsbaan op het Muntplein weer voor winterpret voor iedereen. Ideaal om met je schaatskunsten uit te pakken of om te leren schaatsen. Aan de gele balie in Muntpunt krijg je in ruil voor 10 punten een ticket voor de schaatsbaan. Ticket zijn beschikbaar vanaf 30 november 2018 en zolang de voorraad strekt.

Ticket combi-concert 'Happy 2019!' (30 punten)

Zet op zaterdag 5 januari het nieuwe jaar feestelijk in ruil voor 30 punten. Wandel met een gids van Korei langs de aristocratische huizen, de vijvers en diverse culturele instellingen van Elsene. Brussels Philharmonic brengt je ’s avonds in Flagey in de sfeer van de Moulin Rouge o.l.v dirigent Hervé Niquet. Mail je naam, ‘Happy 2019’ en je Paspartoe-nummer naar info@paspartoebrussel.be.

Spaghetti eten voor het goede doel (15 punten)

In het kader van Brussel Helpt kan je op zaterdag 1 december bij diverse Paspartoe-partners spaghetti eten voor het goede doel. De opbrengst gaat naar de vzw TADA die zich inzet voor maatschappelijk kwetsbare tieners. In ruil voor 15 punten smul je van een spaghetti bij een Paspartoe-partner en doe je daarmee tegelijk een gift aan TADA. Je kan je 15 punten omruilen voor een spaghetti aan het onthaal van de volgende partners:

De partner bezorgt je een bevestiging van je omruil. 

Paspartoe?!

Doe je voordeel!

Paspartoe is dé cultuur- en vrijetijdspas voor Brussel. Met Paspartoe spaar je punten als je deelneemt aan activiteiten van de Paspartoe-partners. Scan je Paspartoe aan een zuil of balie. Je gespaarde punten kan je omruilen voor mooie voordelen in Brussel en Vlaanderen, zoals flinke kortingen op tickets. Alle informatie vind je op de Paspartoe-website.