Wintervoordelen

Ga voor warmte, gezelligheid en solidariteit in Brussel met de speciale omruilvoordelen voor deze winter.

Warme, gezellige en solidaire wintervoordelen met Paspartoe

Deze winter pakt Paspartoe uit met een aantal speciale voordelen. Goed voor warmte en gezelligheid met vrienden en familie en solidariteit met Brusselaars die een duwtje in de rug kunnen gebruiken. Hieronder een overzicht van de omruilvoordelen en tips om de winterdagen samen door te komen. Hou deze pagina in de gaten, de komende dagen verschijnen er nog meer voordelen. 

Let op: je kan deze voordelen alleen omruilen aan de gele balie in Muntpunt of via info@paspartoebrussel.be. Muntpunt is geopend van maandag tot vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. 

Omruilvoordelen

Deken voor Samusocial

Samusocial biedt sociale noodhulp aan daklozen in Brussel. De organisatie heeft in deze koude winterdagen grote nood aan dekens om uit te delen aan de mensen die hieraan behoefte hebben. Met je Paspartoe kan je helpen. Mail je naam, 'Samusocial' en je Paspartoe-nummer naar info@paspartoebrussel.be, dan doneren wij in ruil voor 10 punten een deken. 

€ 5 gift voor Brussel Helpt/Les Gazelles de Bruxelles

Brussel Helpt, de solidariteitsactie van BRUZZ, staat dit jaar in het teken van ‘Les Gazelles de Bruxelles’. Deze loopvereniging geeft kansarmen, vluchtelingen en anderen in kwetsbare posities extra kansen om zichzelf te ontplooien door middel van sport. Mail je naam, 'Gazelles' en Paspartoe-nummer naar info@paspartoebrussel.be, dan doneren wij in ruil voor 10 punten € 5 voor sportmateriaal. 

Winteractiviteiten

Zoek je gezelligheid en ontmoet je graag andere mensen? In Brussel zijn er de komende maanden allerlei activiteiten die warmte brengen in de koude dagen.

Nieuwjaarsfeest GC Kontakt

Begin het nieuwe jaar met een feestelijke ontmoeting met op het programma een expo, edelsmeedkunst, verrassende verhalen, muzikale optredens en nog veel meer. Kom samen met je buren, familie en vrienden klinken op 2018 en geniet van een wonderbaarlijke ontdekkingstocht.
> vrijdag 26 januari 2018, GC Kontakt

Nieuwjaarsfeest - Neighbours on Stage XL!

GC De Kriekelaar viert het nieuwe jaar met muziek, warmte en feest. Kom voor een hapje en een drankje, gezelligheid, een foodmarket en een barbershop/epileersalon. Mis ook niet Neighbours on Stage XL, een vrij podium voor ieder amateur of professioneel podiumbeest. Rebel Up zorgt voor tropische en uiterst dansbare muziek.
> vrijdag 26 januari 2018, GC De Kriekelaar

Nieuwjaarsfeest De Markten

Zet alvast in je agenda. Feestprogramma en meer informatie binnenkort op de website en Facebookpagina van De Markten.
> vrijdag 26 januari 2018, GC De Markten

Nieuwjaarsfeest GC Ten Weyngaert

Een nieuwjaarsfeest als een open huis, met in iedere ruimte een activiteit. Allerlei organisaties staan in de kijker met centraal een aantal ludieke activiteiten en voorstellingen (7x Zondag). Kom mee klinken op het nieuwe jaar.
> zondag 28 januari 2018, GC Ten Weyngaert

Hallo 2018

Vier 2018 met een feest vol muziek, kleur en kinderanimatie. Jong en oud kunnen deelnemen aan de workshop 'Inside Out' of het Art Lab.
> zondag 28 januari 2018, GC Essegem

Paspartoe?!

Doe je voordeel!

Paspartoe is dé cultuur- en vrijetijdspas voor Brussel. Met Paspartoe spaar je punten als je deelneemt aan activiteiten van de Paspartoe-partners. Scan je Paspartoe aan een zuil of balie. Je gespaarde punten kan je omruilen voor mooie voordelen in Brussel en Vlaanderen, zoals flinke kortingen op tickets. Alle informatie vind je op de Paspartoe-website.