Paspartoe

Paspartoe is dé vrijetijdspas voor Brussel en is er nu voor iedereen. Ook niet-Brusselaars kunnen van de voordelen genieten (excl. kansentarief). Zo kan je voordelig aan cultuur-, jeugd- en sportactiviteiten deelnemen. Paspartoe is jouw sleutel tot vrije tijd in Brussel!

Ontdek alle algemene info in onze folder / Lisez notre depliant / Read our brochure.

 

Coronavirus

Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus zijn de meeste Paspartoe-partners momenteel gesloten. Het sparen en omruilen van punten is daardoor tijdelijk niet mogelijk. Hierdoor komen ook diverse omruilvoordelen te vervallen. Mocht je hierover vragen hebben, neem dan contact met ons op. Bedankt voor je begrip.

Voordelenbrochure

Download hieronder de voordelenbrochure maart-april 2020. 
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Nieuwe partners

Vanaf september 2019 kan je bij drie nieuwe partners terecht die zich inzetten voor de Brusselse jeugd: Gluon, MetX, deelwerking Urban Center en Molenbeek Rebels Basketball. Je kan bij deze organisaties punten sparen, omruilen en deelnemen tegen kansentarief. Zo kan je bij Gluon 15 punten omruilen voor deelname aan een activiteit naar keuze.

Kortingen

Heb je een Paspartoe tegen kansentarief? Dan krijg je, naast omruilvoordelen, ook kortingen bij Paspartoe-partners. Voor activiteiten tot en met 16 euro betaal je altijd 2 euro. Voor duurder aanbod zijn er variabele kortingen.

Voordelen in de kijker

35 punten

Ook benieuwd naar het MetX album Beats&Pieces? Ontdek het nu op vinyl.

30 punten

Geniet van de meest recente MetX albums: Beats&Pieces van Marockin Brass of MikMâäk#2 van Mik Mâäk. Welke CD kies jij?

15 punten

Neem gratis deel aan een activiteit van GLUON in ruil voor 15 punten. GLUON organiseert LABS tijdens de herfst-, kerst-, paas- en zomervakantie....