Paspartoe

Paspartoe is dé vrijetijdspas voor Brussel. Zo kan je voordelig aan cultuur-, jeugd- en sportactiviteiten deelnemen. Paspartoe is jouw sleutel tot vrije tijd in Brussel!

Doe mee en win!

Paspartoe is er nu voor iedereen. Je hoeft niet in Brussel te wonen om van de voordelen te kunnen genieten. Ook niet-Brusselaars kunnen dat!

Heb je al een Paspartoe of UiTPAS? Klik dan hier om mee te doen aan onze wedstrijd. Je maakt kans op mooie prijzen. Nog geen Paspartoe? Kom langs en grijp een van de 500 gratis passen tijdens:

> Boterhammen in het park
> It's Bigger than Hip Hop Muntpunt (elke vrijdag in augustus)
> TheaterFestival
> Autoloze Zondag

Paspartoe brengt de zomer naar je toe! Ontdek meer in onze nieuwe infofolder / Lisez notre depliant / Read our brochure.

Voordelen 

Download hieronder de voordelenbrochure september-oktober. Voor nog meer inspiratie bekijk deze greep uit alle Paspartoe-voordelen

Nieuwe partners

Paspartoe heeft er 2 nieuwe partners bij: Uitstraling Permanente Vorming (UPV) en Brussels Brazilian Jiu-Jitsu Academy (BBJJA).

Kortingen

Heb je een Paspartoe aan kansentarief? Dan krijg je, naast omruilvoordelen, ook kortingen bij Paspartoe-partners. Voor activiteiten tot en met 16 euro betaal je altijd 2 euro. Voor duurder aanbod zijn er variabele kortingen.

Voordelen in de kijker

10 punten

Zondag 24 september – Salon Dansant 72 – Jackobond zingt Marva
Riet Muylaert brengt met haar groep Jackobond een ode aan de koningin van het...

30 punten

30 punten op je Paspartoe gespaard? Dan kan je ze omruilen voor 6 euro korting op een culturele activiteit van een Paspartoe-partner naar keuze....

15 punten

Voor maar 15 punten kan je gratis naar een tentoonstelling naar keuze in het CIVA!

5 punten

Grote fan van het MIMA? Speld dan nu je eigen pin van hen op!

10 punten

Brussel bruist van de mogelijkheden. Dat stelt je voortdurend voor beslissingen. Wat wil je doen, zien of beleven? Waar ga je eten, dansen of...