Paspartoe

Paspartoe is dé vrijetijdspas voor Brussel en is er nu voor iedereen. Ook niet-Brusselaars kunnen van de voordelen genieten (excl. kansentarief). Zo kan je voordelig aan cultuur-, jeugd- en sportactiviteiten deelnemen. Paspartoe is jouw sleutel tot vrije tijd in Brussel!

Ontdek alle algemene info in onze folder / Lisez notre depliant / Read our brochure.

 

Voordelenbrochure

Download hieronder de voordelenbrochure maart-april of schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief. Voor nog meer inspiratie bekijk deze greep uit alle Paspartoe-voordelen.

 

Goede doel in de kijker: DoucheFLUX

Gun iemand in bestaansonzekerheid het fijne gevoel van een frisse start. Ruil 10 punten om voor een solidaire douche, de bon voor een gratis douche bij DoucheFLUX. Info en omruilen.

 

Nieuwe partners

Paspartoe heeft er 3 nieuwe partners bij: Tempora-ExpoUitstraling Permanente Vorming (UPV) en Brussels Brazilian Jiu-Jitsu Academy (BBJJA).

 

Kortingen

Heb je een Paspartoe aan kansentarief? Dan krijg je, naast omruilvoordelen, ook kortingen bij Paspartoe-partners. Voor activiteiten tot en met 16 euro betaal je altijd 2 euro. Voor duurder aanbod zijn er variabele kortingen.

Voordelen in de kijker

15 punten

De zomer leent zich uitstekend om met een gids de kanaalomgeving in volle verandering te ontdekken. We varen naar Vilvoorde heen en terug, een...

10 punten

Op een eiland in het hart van het Ter Kamerenbos ligt Chalet Robinson. In de vijver er omheen zitten karpers, zwanen en eenden. Rondom is een...

5 punten

Kom van 26/08 tot 30/08 naar het Warandepark tijdens Boterhammen in het Park en ruil 5 punten in voor een drankbonnetje!

10 punten

Gun iemand in bestaansonzekerheid het fijne gevoel van een frisse start. Ruil 10 punten om voor een solidaire douche, de bon voor een gratis...

20 punten

Wie voor het openbaar kiest neemt bus 118 van de Lijn aan Brussel-Zuid aan perron 10 (9.13u.) om dan om 9.37u. in Sint-Anna-Pede te zijn. De gids...