Paspartoe

Paspartoe is dé vrijetijdspas voor Brussel en is er nu voor iedereen. Ook niet-Brusselaars kunnen van de voordelen genieten (excl. kansentarief). Zo kan je voordelig aan cultuur-, jeugd- en sportactiviteiten deelnemen. Paspartoe is jouw sleutel tot vrije tijd in Brussel!

Ontdek alle algemene info in onze folder / Lisez notre depliant / Read our brochure.

 

Voordelenbrochure

Download hieronder de voordelenbrochure maart-april of schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief. Voor nog meer inspiratie bekijk deze greep uit alle Paspartoe-voordelen.

 

Goede doel in de kijker: DoucheFLUX

Gun iemand in bestaansonzekerheid het fijne gevoel van een frisse start. Ruil 10 punten om voor een solidaire douche, de bon voor een gratis douche bij DoucheFLUX. Info en omruilen.

 

Nieuwe partners

Paspartoe heeft er 3 nieuwe partners bij: Tempora-ExpoUitstraling Permanente Vorming (UPV) en Brussels Brazilian Jiu-Jitsu Academy (BBJJA).

 

Kortingen

Heb je een Paspartoe aan kansentarief? Dan krijg je, naast omruilvoordelen, ook kortingen bij Paspartoe-partners. Voor activiteiten tot en met 16 euro betaal je altijd 2 euro. Voor duurder aanbod zijn er variabele kortingen.

Voordelen in de kijker

5 punten

Kom op 18/06 naar de welzijns- en vrijetijdsmarkt Sint-Karelinstituut in Molenbeek en ontvang een brooddoos in ruil voor 5 punten

30 punten

Trio Khaldei Barbara Baltussen, piano Pieter Jansen, viool Francis Mourey, cello Broodje en drankje inbegrepen