Paspartoe

Paspartoe is dé vrijetijdspas voor Brussel en is er nu voor iedereen. Ook niet-Brusselaars kunnen van de voordelen genieten (excl. kansentarief). Zo kan je voordelig aan cultuur-, jeugd- en sportactiviteiten deelnemen. Paspartoe is jouw sleutel tot vrije tijd in Brussel!

Ontdek alle algemene info onze folder / Lisez notre depliant / Read our brochure.

 

Voordelen van de maand

Download hieronder de voordelenbrochure september-oktober of schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief. Voor nog meer inspiratie bekijk deze greep uit alle Paspartoe-voordelen.

 

Nieuwe partners

Paspartoe heeft er 3 nieuwe partners bij: Tempora-ExpoUitstraling Permanente Vorming (UPV) en Brussels Brazilian Jiu-Jitsu Academy (BBJJA).

 

Kortingen

Heb je een Paspartoe aan kansentarief? Dan krijg je, naast omruilvoordelen, ook kortingen bij Paspartoe-partners. Voor activiteiten tot en met 16 euro betaal je altijd 2 euro. Voor duurder aanbod zijn er variabele kortingen.

Voordelen in de kijker

30 punten

Combineer op zaterdag 1 december wandel- en luisterplezier in Brussel. Verken met een gids van Korei een parcours in Elsene rond klassieke muziek...

15 punten

Beleef met twee (1 volwassene + 1 kind) 'Koper & Vel', een bruisende ode aan de wereld van de fanfare, tijdens het avontuurlijk...