Paspartoe

Paspartoe is dé vrijetijdspas voor Brussel en is er nu voor iedereen. Ook niet-Brusselaars kunnen van de voordelen genieten (excl. kansentarief). Zo kan je voordelig aan cultuur-, jeugd- en sportactiviteiten deelnemen. Paspartoe is jouw sleutel tot vrije tijd in Brussel!

Ontdek alle algemene info in onze folder / Lisez notre depliant / Read our brochure.

DOE MEE!

Cultuur en vrije tijd liggen al weken stil. Wat mis jij het meest? Vertel het ons, spaar 1 punt en maak kans op een gadget.
Meer info>

Coronavirus

Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus zijn de Paspartoe-partners momenteel gesloten. Het sparen en omruilen van punten is daardoor tijdelijk niet mogelijk. Hierdoor komen ook diverse omruilvoordelen te vervallen. Mocht je hierover vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Nu iedereen zoveel mogelijk thuis moet blijven, komen heel wat Paspartoe-partners met interessante online initiatieven om de dag door te komen. Van virtuele museumbezoeken en theatervoorstellingen tot filmprogramma’s en knutseltips. Op onze Facebookpagina houden we je op de hoogte.

Vanwege de omstandigheden brengen we uitzonderlijk geen voordelenbrochure voor mei-juni uit. De komende maanden zal er daarom ook geen nieuwsbrief verschijnen. Als er weer nieuwe omruilvoordelen zijn, dan publiceren we die voorlopig op deze website en Facebook.

Bedankt voor je begrip.

Voordelenbrochure

Momenteel is er geen voordelenbrochure. 
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Nieuwe partners

Vanaf september 2019 kan je bij drie nieuwe partners terecht die zich inzetten voor de Brusselse jeugd: Gluon, MetX, deelwerking Urban Center en Molenbeek Rebels Basketball. Je kan bij deze organisaties punten sparen, omruilen en deelnemen tegen kansentarief. Zo kan je bij Gluon 15 punten omruilen voor deelname aan een activiteit naar keuze.

Kortingen

Heb je een Paspartoe tegen kansentarief? Dan krijg je, naast omruilvoordelen, ook kortingen bij Paspartoe-partners. Voor activiteiten tot en met 16 euro betaal je altijd 2 euro. Voor duurder aanbod zijn er variabele kortingen.

Voordelen in de kijker

5 punten

Wil jij je favoriete ‘bericht aan de bevolking’ aan je raam hangen en de passanten laten meegenieten van een vleugje poëzie in deze bizarre tijden...

10 punten

Steun dakloze mensen met een gratis douche bij DoucheFLUX. DoucheFLUX is sinds het begin van de afzonderingsmaatregelen opengebleven voor een...