Paspartoe

Paspartoe is dé vrijetijdspas voor Brussel en is er nu voor iedereen. Ook niet-Brusselaars kunnen van de voordelen genieten (excl. kansentarief). Zo kan je voordelig aan cultuur-, jeugd- en sportactiviteiten deelnemen. Paspartoe is jouw sleutel tot vrije tijd in Brussel!

Ontdek alle algemene info in onze folder / Lisez notre depliant / Read our brochure.

 

Voordelenbrochure

Download hieronder de voordelenbrochure maart-april of schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief. Voor nog meer inspiratie bekijk deze greep uit alle Paspartoe-voordelen.

 

Nieuwe partners

Paspartoe heeft er 3 nieuwe partners bij: Tempora-ExpoUitstraling Permanente Vorming (UPV) en Brussels Brazilian Jiu-Jitsu Academy (BBJJA).

 

Kortingen

Heb je een Paspartoe aan kansentarief? Dan krijg je, naast omruilvoordelen, ook kortingen bij Paspartoe-partners. Voor activiteiten tot en met 16 euro betaal je altijd 2 euro. Voor duurder aanbod zijn er variabele kortingen.

Voordelen in de kijker

5 punten

Kom op zondag 5 mei tijdens Stadskriebels in het centrum van Brussel naar de Paspartoe-stand en ontvang in ruil voor 5 punten een fietslampje

5 punten

Kom op 4 april naar de Unesco school in Koekelberg en ontvang een brooddoos in ruil voor 5 punten

5 punten

Kom op 28 maart naar de Leidstar school in Laken en ontvang een brooddoos in ruil voor 5 punten

35 punten

Bernard van Orley was een van de absolute spilfiguren van de renaissance in de Lage Landen. BOZAR en de grote Belgische instellingen slaan de...

3 punten

In ruil voor 3 punten kan je via GC Wabo gratis deelnemen aan de Zoniënmars op 28 april 2019. Wees snel, het aantal gratis tickets is beperkt!