58 resultaten gevonden

Amants

Lisa en Simon houden al sinds hun tienerjaren hartstochtelijk van elkaar en leiden het stads- en nachtleven van mensen van hun leeftijd. Na een avond die slecht afloopt en waardoor Simon in de gevangenis belandt, besluit hij te vluchten. Lisa wacht dan op nieuws van Simon dat nooit zal komen. Tot hun wegen plots weer kruisen.
verschillende locaties
Film
Amants

Haute Couture

Jade, 20, steelt op een dag een handtas in de Parijse metro. Terwijl ze de inhoud van deze tas bekijkt, begrijpt Jade dat ze net een arbeidster, uit een vergelijkbaar milieu als het hare, heeft beroofd. Vol wroeging gaat ze naar het huis van de vrouw om haar spullen terug te geven. Wanneer ze aanbelt, ontmoet Jade Esther, een vrouw van zestig jaar.
verschillende locaties
Film
Haute Couture

EIffel

Na het succesvol afronden van de bouw van het Vrijheidsbeeld ligt de wereld aan de voeten van ingenieur Gustave Eiffel. De Franse overheid vraagt hem om een spectaculair nieuw ontwerp te maken voor de Wereldtentoonstelling van Parijs in 1889, maar Eiffel houdt zich liever bezig met het ontwerpen van de metro. Alles verandert wanneer zijn pad kruist met een mysterieuze vrouw uit zijn verleden.
verschillende locaties
Film
EIffel

The French Dispatch

Een groep journalisten houdt zich op een buitenpost in een Franse stad op in de twintigste eeuw. De reporters zijn er werkzaam voor het Amerikaanse dagblad 'The French Dispatch'. Wanneer de hoofdredacteur komt te overlijden, besluiten ze hem te gedenken door de publicatie van drie reeds verschenen verhalen.
verschillende locaties
Film
The French Dispatch

La fracture

Van 24 november 2021 tot 30 november 2021
Raf en Julie, een stel dat op het punt staat uit elkaar te gaan, bevinden zich op de eerste hulp bij verstikking op de avond van een Parijse Gilets Jaunes-protest. Hun ontmoeting met Yann, een gewonde en boze demonstrant, zal ieders zekerheden en vooroordelen verbrijzelen. Buiten loopt de spanning op. Het ziekenhuis moet, onder druk, de deuren sluiten. Het personeel is overweldigd.
UGC Toison d'Or Elsene
Film
La fracture

Illusions Perdues

Een "comédie humaine" waarin alles te koop is en verkocht wordt, zowel literatuur als kranten, zowel politiek als gevoelens, zowel reputaties als zielen. Hij zal liefhebben, hij zal lijden en hij zal zijn illusies verliezen.
verschillende locaties
Film
Illusions Perdues

Tre Piani

Een reeks gebeurtenissen zal het leven van de bewoners van een appartementsgebouw in Rome op de proef stellen en tonen hoe moeilijk het is om een ouder, broer of buurman te zijn in een wereld waar wrok en angst de overhand lijken te nemen. Terwijl de mannen de gevangen zijn in hun koppigheid, proberen de vrouwen, elk op hun eigen manier, de verscheurde relaties te herstellen.
verschillende locaties
Film
Tre Piani

De son Vivant

Een uit het leven gegrepen verhaal over een bevlogen oncoloog die zijn uitbehandelde patiënten op hartverwarmende wijze probeert te verzoenen met het onvermijdelijke.
verschillende locaties
Film
De son Vivant

House of Gucci

HOUSE OF GUCCI is geïnspireerd op de schokkende waargebeurde gebeurtenissen rond het familie-imperium achter het Italiaanse modehuis Gucci. In een verhaal dat zich over drie decennia uitstrekt, komen liefde, verraad, decadentie, wraak en uiteindelijk ook moord voorbij. We zien hoe ver de familie bereid is te gaan in hun streven naar macht en om de naam van het befaamde modemerk hoog te houden.
verschillende locaties
Film
House of Gucci

Aline

Quebec, eind jaren '60. Sylvette en Anglomard verwelkomen hun 14de kindje: Aline. Binnen hun familie is muziek alomtegenwoordig. Wanneer Aline opgroeit, ontdekken ze haar gave: een gouden stem. Na het horen van deze stem kan muziekproducent Guy-Claude maar aan één ding meer denken... van Aline de grootste zangeres ter wereld maken.
verschillende locaties
Film
Aline
1-10 van 58 resultaten

Pages