Wandelingen

Brukselbinnenstebuiten en Muntpunt stippelden een gloednieuwe serie doe-het-zelf-wandelingen uit. Elke tour bouwt de nodige contrasten in om het spannend te houden. Wat alle rondleidingen van de nieuwe serie met elkaar gemeen hebben, is dat een fikse portie groenbeleving deel uitmaakt van het traject.

Naast de wijkwandelingen zorgde de samenwerking van Bruksel en Muntpunt voor een themawandeling over street art die de nieuwe serie in schoonheid afrondt. Je kan voor elk van deze tours de pdf afdrukken of het parcours op je smartphone volgen via een gespecialiseerd onlineplatform: RouteYou.

Door een samenwerking met Stapstad kan Muntpunt aan dit geheel een vrolijke speurtocht voor ketjes vanaf 6 jaar toevoegen: de Smultoer.

Oudere wandelingen

In dit overzicht vind je ook oudere wijkwandelingen die nog (grotendeels) actueel zijn. We deelden ze overzichtelijk in: Brusselse gemeenten, bekende wijken en pleisterplekken binnen de Brusselse Vijfhoek.

Verken Brussel op eigen houtje, met vrienden of familie en laat ons weten welke indrukken je opdeed via info@uitinbrussel.be

Welkom in de stad!